In primele 2-3 luni se vor vedea reultate destul de mari. dupa perioada asta va fi mai lenta
Mi se pare ca mananci prea putine proteine
Dimineata mananci si paine cu ouale alea?
Tu stai la sala 2 - 2 ore jumate?
Mie personal carbohidrati seara nu mi se pare bine, carbohidrati se pot manca dimineata si al pranz dar mai ales dimineata cand acestia nu se stocheaza sub forma de grasime.Eu seara daca e mananc un iaurt cu ceva seminte .SI referitor la oua sunt ok dar mananci destul de multe sanatoase sanatoase ok si eu mananc dar nu exagera
Asa. Mananca banana imediat dupa antrenament pentru refacere, dimineata. ai mai putea adauga ceva branza, muschi file sa zic. A doua masa,, cartofi prajiti cu snitel de pui? Ce is cu cartofii prajiti? Pot sa tot faci sala, cand va veni vremea sa faci definire no sa te definesti niciodata cu cartofii prajiti elimina-i, fierbei, fa-i la cuptor, piure. Masa de la 17:00 sa fie la maxim o ora dupa antrenament, si sper ca cartofii nu sunt prajiti. La 20 ce gustare? Poti incerca ceva peste cu mamaliga, piept de pui cu cartofi natur/ orez etc. Si inainte de culcare e ok laptele, deoarece are proteine cu absorbtie lenta iar noaptea are timp.
Apropo. daca nu lasi dulciurile, sucurile, chipsurile, cartofii prajiti mai bine nu te mai du la sala
Fac sala de 5 ani si am observat ca cea mai mare greseala a celor care se apuca de sala si totodata motivul pentru care se lasa pagubasi este faptul ca asteapta rezultate mari intr-o perioada scurta de timp..cu siguranta vei avea rezultatele asteptate dar intr-o perioada mai mare si cu un efort pe masura. Si referitor la alimentatie. ouale sunt bune, contin proteine dar si excesul dauneaza.iar la cum vrei tu sa mananci 2 pe zi nu e bine.Mai bine ar fi ca doar de 2 ori pe saptamana sa mananci ouale intregi iar in restul zilelor sa mananci doar albusurile, iar galbenusurile le-ai putea inlocui cu soia., si ea contine proteine multe si e si ieftina. Nici cartofi prajiti nu e bine sa mananci in fiecare zi, deoarece in cazul tau nu cred ca te vei ingrasa deloc de la acestia dar iti va creste colesterolul considerabil ai putea sa ii fierbi.Ai grija ca inainte de antrenament sa te incalzesti bine, eu nu o faceam si acum am probleme cu o mana si stau 2 3 luni pe tusa.Succes!
Daca esti persoana din aceea care mananci mult si nu se depunde pe tine... poti sa mananci orice(nu ma refer si la fast food)
Si daca vrei sa avansezi mult mai bine sterge ora 11:00 si 14:00 si mananca cam pe la 11:30-12:00 mancarea facuta acasa(supa, ciorba, ...etc.) si la ora 14:00-... poti sa iti faci sala linistit 1 ora si 40minute maxim. Sper ca ti-am fost de ajutor! Bafta!
Cipi1212 întreabă: