40 de metri pentru o fată? Bănuiesc că nu ești antrenată, în cazul asta nu cred că vei depăși 25m, oricum este mult 40. Deabia s-au chinuit băieții de la noi din clasă să arunce 40 de m, a dat unul și 62, dar și-a luat puțin avânt fără să vadă profesorul. Voi acolo faceți performanță?
Tare-s curios ce probleme de sanatate asa grave ai incat te impiedica sa arunci un rahat de minge.
Mi se pare si normals a te lase corigenta, cum nu toti au inteligenta necesara sa rezolve la mate asa nici toti nu au forta necesara sa arunce mingea de oina.
Cerand sfaturi pe TPU nu o sa arunci mai mult. Mars afara si arunca pana simti ca-ti pica mana, antrenamentul e cheia succesului, nu plansul de mila.
Profesorul ala e sanatos? Pai cum dracu sa arunci tu 40 de m la oina daca ai probleme de sanatate si nici forta necesara, te lasa corigenta asta cred ca a spus doar ca sa te faca sa arunci 40m, Incearca sa exersezi si stringe toata forta din tine cand arunci.
Mama, orina era proba mea preferata cand eram in generala. Secretul e sa rotesti mana de cateva ori inainte de a arunca si sa dai drumul mingei imediat cum a trecut mana putin de capul tau. Dar daca chiar ai probleme de sanatate poti lua scutire de la medic pe tot semestrul si nu are cum sa te lase corijenta.
Pai...in primul rand straduieste-te.ta tot ce poti din tinesi daca te ajutacand vei aruncaarunca cu alen..adicafa cativa pasi in fata.eu asa arunc mai bine.adica de pe loc am aruncat 40 de mertii iar cu elam am aruncat 48 :* :* sper ca te-am ajutat
Bafta! pup
anonim_4396 întreabă: