Nu cred ca esti ectomorf, cred ca nu stii sa mananci.
ce mananci tu pentru muschi zilnic? si in ce cantitati?
Aspect general – Este caracterizat printr-o forma a corpului lungita, fragilitate si delicatete.
Fata : Este mica in raport cu craniul. Are barbie ascutita, nas ascutit si subtire, buze fine, gat lung si subtire.
Toracele : Este scurt. Umerii sunt cazuti iar coastele proeminente.
Abdomenul : Plat, scurt si nu prea profund.
Pielea : Fina, uscata, prezinta riduri si tinde sa se cojeasca.
Membrele : Sunt lungi si subtiri. Atat bratele cat si degetele, care la randul lor, sunt lungi, prezinta o fragilitate crescuta.
Muschii : Fini si nu ies in relief.
Oasele : Sunt mici si delicate.
exact asa sunt eu
Stiu si eu caracteristicile unui ectomorf, o mare aberatie.
ectomorf esti cand mananci 5-6 shaorma pe zi si ai patratele.
sau cand mananci 15 chessburgeri pe zi si ai patratele.
Tu zi-mi ce mananci si cat intr-o zi, fara alte explicatii pe care le stiu deja de ani de zile.
Dimineata cateva oua cu lapte, la scoala 3-4 sandwich-uri, la 14:00, cand ajung acasa ceva carne cu orez/cartofi fierti, la 17:00 sandwich cald, iar la 20:00 oua cu lapte
Mananci ca o domnisoara si te plangi ca esti "ectomorf"... exact ce banuiam, mananci AIUREA.
Ai carbohidrati la o singura masa, cand tu trebuia sa ai la cel putin 3 din ele. Si vrei sa cresti...
Adauga carbohidrati dimineata si la 17.
Si scoate naibii sandwich-urile, nu pui masa cu alea, mai bine iei nuci/migdale/caju crude, batoane proteice.
Si elimina laptele de tot, pierzi vremea cu el.
Cam asa mananc eu cand pun masa musculara :
7:30 - fructe
8:00 - oua, fulgi de ovaz, branza, rosii ( sau paine integrala daca n-am fulgi de ovaz )
11:00 - 2 pumni de nuci
14:00 - 1 sau 2 piepti de pui cu 2 sau 3 portii de cartofi sau de orez
16:00 - 2 bucati de file de somon cu cartofi sau orez
18:00 - muschi de vita cu cartofi/orez si legume cu branza in plus
20:00 - 1-2 fructe
22:00 - 6-7 iaurturi sau din nou o friptura cu branza si orez salbatic
Am sa incerc sa mananc cam ca tine, dar nu prea imi permit in fiecare zi sa mananc toate astea..Multumesc mult pentru timpul acordat
Sa pui muschi costa bani... asta e, faci ce poti cu ce ai.
spor la treaba.