Frate, nu te apuca de la varsta asta de sala mai las-o putin mai tarziu pentru ca o sa ramai mic si cu muschi ! De exemplu sa zicem ca o sa ai o inaltime de 1.60 si o sa ai 30 si ceva de ani! Mie nu prea imi convine! Apuca-te de sala, sala, nu porcarii acasa. Si apuca-te cam de la varsta de 15-16 ani! Bafta!
Fundaa?
Ce rezultate vrei sa se vada facand ce acasa, flotari, genofleziuni sau abdomene.
Masa musculara creste atunci cand muschii tai intampina o presiune mai mare decat capacitatea lor, ai nevoie in special de proteine, ele produc cresterea.
Succes!
La varsta asta nu se vad rezultate pentru ca nivelul tau de testosteron e scazut.
Vei vedea totusi dar trebuie sa faci antrenamente cel putin un an sa se vada ceva.
Trebuie sa mananci mancaruri bogate in proteine cum ar fi:carne, branza, oua si bogate in carbohidrati:paste fainoase, cartofi, orez etc.
Ai gantere sau faci doar flotari si abdomene?
Am si gantere
Nu ii asculta daca zici ca ai gantere eu zic sa te apuci!
Dar sa nu te lasi dupa 2 saptamani.
Bafta!
Fac de vreo 2 luni. dar nu se vede nimic
Pai dupa vreo 2 luni nici nu ai la ce sa te astepti, trebuie sa faci macar 1 an sa se vada rezultate.
Ca soliciti muschii prea mult, fa 3 antrenamente pe saptamana, cu toate ca nu te vor ajuta prea mult acasa. Verisorul meu a facut sala tot la 13 ani, a mers cu mine vreo 3-4 luni si nu i-a zis nimic administratorul, doar sa nu faca exercitii fara supravegherea mea.
Salut! Rezultatele nu se vad imediat.Se vad dupa 1-2-3 luni dar depinde si de exercitii si trebuie sa ai un program cu pauze adica luni-miercuri-vineri faci antrenament iar restul zilelor faci pauza.Pentru ca asa nu faci nimic bun, trebuie si corpul tau sa se odihneasca.
Ai nevoie mai mult sport decat faci acasa de biciclism,abdomene,genoflexiuni, flotari si mulre alte exerciti dar mancarea trebuie doar sanatoasa mere, pere, fructe, legume! 1
Cresti tu cu mere si legume ))) bai baiatule ca sa cresti in musculatura trebuie multe proteine, si te asigur ca nu le iei din mere ) tu esti paralel cu sportu asta.