| mihaela8005 a întrebat:

Sunt sportiva si ma dor genunchi mai mereu si am incercat sa nu mai fac atata sport dar tot ma dureau si precizez ca fac handball imi spuneti si mie ce trebuie sa fac sa n u ma mai doara genunchii?

9 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Incearca un supliment pentru articulatii si unul cu calciu.

Pentru articulatii : animal flex de la universal nutrition e cel mai bun, daca ti se pare prea scump ia orice cu glucozamina.

Pentru calciu, orice combinatie calciu + vitamina de ( pentru fixarea calciului in oase ) e buna.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Cosmin86):

*vitamina D3, mi-a modificat corectarea automata raspunsul

| alexs99 a răspuns:

Du-te la un medic! Iti va da niste suporturi care sa-ti tina genunchii(cred ca ai vazut) si o crema, ceva.

| alexs99 a răspuns:

Daca ti-e frica sa te duci acum, s-ar putea sa te duci mai tarziu pentru o operatie!

| alexs99 a răspuns:

Sper sa te vindeci! Mult succes!

| Sup3rN0va a răspuns:

De cat timp practici?

| The1smartiest a răspuns:

Da te cu ben gay inainte sau cu taina ursului.dar cred ca deja o faci daca esti handbalista

| komy133 a răspuns:

Nu stiu si pe mine ma dor genunchii mereu si sunt la fotbal dar eu inca ma duc dar pe tine te dor genunchi dupa ce faci sport? daca e asa atunci esti incalzit

| lemar a răspuns:

O vizita la medicul de club sau de familie. Durerile pot fi intermitente,continui, la efort, ascutite, surde, la miscari bruste etc. Fara detalii nu stiu ce raspunsuri pertinente poti primi.