| dryft3r a întrebat:

Sunt STELISTTTTTTT si vreau sa va intreb ce ziceti poate Steaua sa ia titlu` anul asta?big grin

8 răspunsuri:
| Dotdotggg a răspuns:

Si eu tot stelist sunt si sper din toata inima sa ia steaua titlul

| hideaway a răspuns:

Tu ești stelist, eu sunt stelistă, Steaua ia titlul și s-o lăsăm așa.

| ThePoet a răspuns:

Visezi frumos, dar Steaua o sa fie oricum devansata si anul asta. Transferuri? Pai CFR a facut niste transferuri scumpe nu gluma, dar Vaslui? Vaslui a dat lovitura la propriu. Eu personal cred ca Vaslui va lua anul asta pentru ca deja de prea multe ori a ratat titlul la cateva puncte. Steaua o sa termine pe 3-4. Regecampf e un antrenor slab, nu se bazeaza decat pe antrenament pentru forma fizica. Ii solicita la maxim pe jucatori, dar nu le imbunatateste tehnica. Se vede ca a antrenat numai echipe slabe pentru ca asta e, pana la urma nivelul lui.
In rest, stim cu totii povestea. Sunteti toti stelisti, dar habar n-aveti de ce. Toata Romania tine cu Steaua, dar 90% din oameni inca cred ca la Steaua joaca Banel si Radoi, iar antrenor e Olaroiu. Penibil. Daca nu aveti niste dovezi concrete cum ca Steaua ar fi pretendenta la titlu nu inteleg de ce scrieti doar ca sa spuneti ca sunteti si voi stelisti. Cati dintre voi ati mers pe stadion cu adevarat? Cati dintre voi aveti abonament? Urasc spiritul de turma desi nu am nimic foarte personal cu Steaua.

| SmRpT a răspuns (pentru ThePoet):

Omule,pentru ce ai spus aici ti-as da Funda!smug Eu zic ca si Petrolu' s-ar putea sa faca o figura frumoasa..de ce nu?thinking

| dryft3r explică (pentru ThePoet):

Eu cred ca ai destula dreptate...Dar eu chiar sunt unul din fanii care au fost pe Ghencea. Si stiu tot lotul Stelei din cap in coada!

| piTiCcu a răspuns:

Si eu sunt stelist, posibil la cate transferuri s-au facut in ultima vreme...tongue

| bughy07 a răspuns:

Are mai sanse sa ia titlu da sa nu uitam de CFR, Dinamo, Rapid ca si eu sunt stelist si vreau ca sezonu asta sa ia titlu ara sanse cam 50% FUNDA

| pascalau12 a răspuns:

Dinamo,CFR Cluj si Steaua au mari sanse sa ia titlul anul asta.