Si eu am auzit zvonurile astea despre 2030. Sper ca CORUPTIA DIN FIFA anilor 2015 să nu mai existe și CM să se joace acolo unde oamenii iubesc fotbalul mai mult decat pe Dumnezeu și Banii
CM din 2026 va fi organizat in trei tari:SUA, Mexic si Canada.
Nu stiu de unde ai auzit sau de unde ai citit zvonul ala.
Nu e imposibil ca un campionat mondial sa se desfasoare la sauditi si daca o sa se desfasoare la ei cred ca o sa mai renunte si ei la legile lor stricte pe parcusul turneului.Ca daca nu ar renunta toate femeile care se duc ar fi in mare pericol ca la ei femeile sunt obligate sa poarte valul ala pe cap si pe fata tot timpul.
Personal nu cred ca ar fi bine sa se desfasoare o competitie sportiva acolo, nu e mare diferenta intre Arabia Saudita si Iran, aceleasi legi radicale in ambele tari doar ca unii sunt aliati cu americani iar ceilalati nu ii suporta deloc pe americani.
Stii unde mi-ar placea sa se desfasoare un cm?
Mi-ar placea sa vad un cm in Kazahstan, pana la urma e o tara sigura si are in fiecare an echipe care participa in cupele europene.Si plus de asta ar fi prima competitie sportiva gazduita in Asia Centrala.
Desi sunt si ei munsulmani kazahii nu au legi din alea stricte precum arabii sau iranienii.
Cine știe ce zvonuri ai auzit tu. Campionatul din 2026 se va juca în America de Nord.
Odata ce a castigat Argentina, nu are cum sa se joace in Arabia Saudita ci in Argentina.
Lasa religia si inventiile despre culturi, ca fotbalul se tine in stadioane nu in biserica.
Nu stiu despre ce controverse vorbesti, ca pana la urma au castigat cei mai buni din lume, deci bravo Argentina!
"Odata ce a castigat Argentina, nu are cum sa se joace in Arabia Saudita ci in Argentina."
Violetta....CM nu e Eurovision! ))))) mai taci si nu te mai baga aiurea si degeaba!
Din pacate se tine in statele unite! canada! mexic! poate urmatorul asta insemnand in 2030! daca reusesc sa obtina dreptul de a organiza!