O poti lua si atunci cand faci pauza, dar asta nu inseamna ca faci pauza multe zile de la antrenament, de exemplu sa mergi 3 zile pe saptamana. Daca consumi creatina mergi cel putin 5 zile pe saptamana la sala, iar cele doua zile repaus
De ce trebuie sa mergi "cel putin" 5 zile pe saptamana (cred ca ai vrut sa zici cel mult...) daca iei creatina? Ce-are daca mergi 3 sau 4 zile, ca un om normal?
Merg 4-5 zile.
Dacă aș face cum zici tu " cel puțin 5 zile pe săptămână " ar insemna să merg 5-6 zile sau chiar în fiecare zi din săptămână, ceea ce nu e ok deloc. Mușchii au nevoie de pauză pentru a se face mai mari cu ajutorul antrenamentului și al alimentației, dacă merg in fiecare zi, sunt aproape sigur că nu voi avea mari schimbări nici în 2-3 ani
Rezultate cu 3 zile pe saptamana, nu prea as crede, in 3 zile poti lucra doar 3 grupe de muschi, daca nu lucrezi fiecare grupa de muschi o sa stagnezi, 2 zile de pauza sunt ok(sambata si duminica). Ma rog, sfatul meu, fiecare e liber sa faca ce doreste
Frate, un antrenament dureaza o ora - o ora jumate, daca mergi doua zile pe saptamana la sala mai bine nu mergi, adevarat ca e recomandata o pauza, dar nu inseamna ca iei pauza in fiecare zi.
Îmi cer scuze că te jignesc, dar ești extrem de prost. Tu ai gândit ceea ce tocmai ai scris?
Cică " dacă mergi 2 zile pe săptămână la sală, mai bine nu mai mergi "
Când am zis eu că merg 2 zile pe săptămână? Am spus că merg 4-5 zile.
Sau " adevărat că e recomandată o pauză, dar nu iei pauză în fiecare zi "
Doamne ce mă abțin să nu te înjur. Tu ai idee ce înseamnă a lua pauză în fiecare zi? ADICĂ SĂ NU MERGI DELOC LA SALĂĂĂĂĂĂĂ
CE SENS ARE ASTA?
Te rog mult, nu mai da sfaturi oamenilor, nu te pricepi deloc!
Din curiozitate, tu stii cum arata sala sau doar ai citit pe internet despre ea?
Ce te face să crezi că nu știu cum arată o sală de fitness?
Omule, ești prea prost ca să poți purta o conversație cu mine, nici acum nu ți-ai dat seama la ce m-am referit în comentariul ăla destul de lung, nu ți-ai dat seama cu ce ai greșit. Dacă cu asta ai răspuns tu e clar că nu ești capabil să porți o conversație cu mine și cu alți oameni.
În loc să-mi mulțumești că ți-am atras atenția de greșelile majore făcute, tu îmi spui mie că bănuiești că eu nu știu cum arată o sală de fitness.
Ba poti, exista spre exemplu programul push-pull-legs care e foarte eficient, in care nu lucrezi "pe grupe" ci pe tipuri de miscari (miscari de tras si de impins).
Sau daca vrei neaparat pe grupe, lucrezi mai putin o grupa. Un muschi nu are nevoie de mult timp, spre exemplu bicepsul in poti lucra in 15-20 de minute, ca e grupa mica.
Si oricum muschii nu-i faci la sala, ii faci acasa cu MULTA mancare si odihna. In periaoda de masa uneori imi fac 10 piepti de pui cu legume/orez si ii impart in 10 portii sa-mi ajunga 2-3 zile. Dar in alea 2-3 zile mai mananc si oua si vita/peste si fructe, etc.
anonim_4396 întreabă: