| chestiebah a întrebat:

Te poti scapa de celulita prin sport? sau odata ce ai capatat-o asa mergi cu ea toata viata? Nu am multe kilograme, am 52, si 17 ani, nu am prea multa celulita, dar se vedepe la fund, adica nu am un fund perfect, nu se vad dungile alea daca intelegeti ce vreau sa zic, alea care definesc fundul.

6 răspunsuri:
| Aimèeeee a răspuns:

Da, bineinteles.
Dar si dieta si masajele anticelulice te ajuta.

| benga94 a răspuns:

Cea mai buna metoda e sa te apuci de sala, acolo instructorul iti va spune si arata ce exercitii sa faci!

| suntZeu a răspuns:

Dungile alea noi baieti le spunem paranteze laughing) trebuie sa faci sport si aici spun cardio...si antrenament pentru tot de la brau in jos, dar trebuie sa te antrenezi serios ca sa ai rezultate dar sa stii ca vei avea un fundulet zvelt laughing pari cam slaba pentru 17 ani sau vrei sa fi manechin?

| Aalexander a răspuns:

Nuuu... ai inteles gresot, prin sport pui celulita pe tine.

| Cristina64 a răspuns:

Da,poti scapa! Prin exercitii pentrul fese si masaj anti-celulitic, matusa mea de 18 ani a facut asa! Masajul a fost cu ulei de arganwinking

| gabriella12 a răspuns:

Bine-înţeles că poţi scăpa de celulită prin sport. Sportul este cea mai bună modalitate de a slăbi. Tot ce trebuie să faci este să găseşti exerciţiile potrivite pentru zona corpului în care vrei să slăbeşti, iar în timp chiar vor da rezultate. Eu îţi urez multă baftă! Fundă?