| MarIuS53682 a întrebat:

Știe cineva cum pot creste în înălțime?(Exerciții fizice, orice)
Am 13 ani și 1, 63. Vreau sa ajung la 1, 70 într-un an.

15 răspunsuri:
| Ak40 a răspuns:

Du-te afara sau daca ai bara fixa acasa apucate de ea si stai cat de mult poti si asa o sa te faci mai inalt

| MarIuS53682 explică (pentru Ak40):

Vrei sa dezvoltam subiectul pe insta?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Ak40):

Serios? te faci mai inalt ca stai atarnat de o bara?

esti doar un COPIL MIC care isi da si el cu parerea, nu?

| Ak40 a răspuns (pentru Cosmin86):

Esti prost sau? Da is mic am 16 ani dar crede-ma ca stiu mai multe ca tine despre sport am aproape 2 ani de sala

| Ak40 a răspuns (pentru MarIuS53682):

@1mus1c.md

Https://blogulsportivilor.wordpress.com/......nt-page-2/

Daca stai atarnat de bara fara sa faci tractiuni sau ceva atunci se intind oasele muschii si devii mai inalt.

| RobertMoon a răspuns (pentru Ak40):

Ești praf, am făcut gimnastica 8 ani și de la atâta bara mi s-a rupt și pielea de la mâini și tot nu am crescut în înălțime, cat am stat eu atârnat în atâția ani nu ai idee și nu mi-a influențat creșterea treaba asta. Când o să pricepeți că totul e genetic și oricât sport ai face e degeaba?

| Ak40 a răspuns (pentru RobertMoon):

Da insta tau sa vorbim

| RobertMoon a răspuns (pentru Ak40):

N-am insta

E bine ca ai 2 ani de sala... eu am aproximativ 14 ani de cand fac + participari la concursuri.

Tu ai CITIT macar articolul pe care l-ai trimis? E vorba de imbunatatirea posturii si DA, normal ca daca nu mai stai cocosat esti mai "inalt", dar nu te inalti propriu-zis.

Citez " Cresterea se poate realiza atat prin reinceperea producerii de HCU ( hormon de crestere umana), dar si prin imbunatatirea posturii, care poate oferi chiar si 3 cm!".

Si NU ai cum sa "intinzi oasele", cum ABEREZI TU, decat daca le rupi. Doar tendoanele se pot intinde, atat.

Hai futio acasa ca sunteti o rasa proasta si ***

Ai o ...nu 14 ani de sala cati *** una iti sari nahui niuhu blea

Copil pampalau de 16 ani, comenteaza si el din spatele unei tastaturi. Da el una de "sare nahui", copil firav.

Vezi si tu profilul meu, cu peste 25.000 de raspunsuri TOATE la sport si nutritie (aici si pe culturism.ro) + o gramada de programe si planuri de nutritie facute de mine.

Toti pampalaii s-au trezit in spatele unei tastaturi, dupa 2 ani amarati de sala.

| Ioanaqz a răspuns:

Daca esti fata, intaltimea este perfecta, dar daca esti baiat poti incerca sa te duci la inot, baschet, eu am auzit ca sporturile astea te ajuta

| Enjo a răspuns:

Nu prea exista exercitii fizice pentru cresterea in inaltime, iar faza cu sporturile este un mit. Esti destul de ok pentru 13 ani si presupun ca o sa ai 1, 70 pe putin. Majoritatea se dezvolta intre cls a 8a-a 9a sau intre a 10a-a11a