Da,binisor,si imi place sa inot si pe la fund, vad pestisori alge scoici, este relaxant
Pai am facut inot aprox. 4 ani, deci ma pricep destul de mult la asta. Plus iubesc inotul si apa.
Oricat de bine ai inota mereu sunt sanse sa te ineci.
eu stau in eforie sud, in constanta si stiu sa inot dar in fiecare vara patesc cate ceva si sunt sanse sa ma inec dar pana acum am supravietuit.
bye bye
Stiu sa inot foarte bine...nu am probleme cu asta, si daca tu nu stii te pot invata
Stiu sa inot foarte bine, nu am probleme cu asta, si daca tu nu stii te pot invata
Da, stiu sa inot.Eu consider ca destul de bine din moment ce fac inot de performanta.Imi place mult aceasta activitate.
Stiu sa inot foarte bine si pot in toatte felurile ador apa si pot inota o zi intraga fara pauza ca ma pot relaxa pe apa.
Da.Imi place foarte mult apa, fiindca numele meu inseamna "Marea" iar marea are apa.Foarte bine, de pot face un fel de piruet in apa .Pot inota si sub apa vreo 50 sec, si folosesc ochelari de inot.
Pai eu am fost la bazin vreo 2 luni si am invatat esentialul si dupa am invatat f bine pe la mare
Stiu sa inot nu e mare chestie.Am invatat sa inont la mare.Voi unde ait invatat?
De stilul "topor" ai auzit?, eu cam asa inot, adica ma duc la fund cat ai clipi.
Imi pare rau ca nu stiu insa ma consolez cu faptul ca, toti ai mei stiu, asa ca ma simt in siguranta langa ei, atunci cand merg la mare.
Mai,nu exista foarte bine,binie, binisor, rezultatul se vede in apa. Daca nu te inneci e perfect!
Sunt super tare la inot.
Am fost odata la piscina si am sarit in ea. Dupa exact 15 secunde, am inceput sa tip dupa ajutor ))
Cand aveam 10 ani parintii mi-au platit cursuri de inot, dar imi era prea frica, fiindca era scund si bazinul era cam adancdupa 2 ani m-am dus din nou la piscina varul meu m-a invatat in 10 minute sa inot perfect
Pai dupa 10 ani nu stiu daca stiu asa bine ) dintre care 4 de salvamar sa zicem ca stiu cat de cat )))
oricum e sportu meu preferat :X
MILaurentiu999 întreabă: