anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tineti minte cand aveam sport si ne punea proful sa rotim mainile pentru. incalzire. Daca fac asa timp de 2 ore, ma ajuta sa scap de "tricepsii moi"?
Dar sa nu imi ziceti de alergat sau altele doar vreau sa stiu daca exercitiul asta e bun. Pana ma apuc de alergat vreau sa fac in casa exercitii pentru. tricepsi si nu vreau nimic in care imi trebuie gantere sau flotari.

4 răspunsuri:
| paul21 a răspuns:

Merg si exercitiile astea. Iti dezvolta atat tricepsii cati si biscepsii. Dar nu face mai mult de 30 min. Oricum fa si alte exercitii in afara de acestea. Tine ambele maini la ceafa si trage mainile spre cap sau tine mainile stranse si impinge una intr-alta. Mai inventeaza si tu...

| katy a răspuns:

Ce zici u e de incalzire.nicidecum sa faci muschi. fara flotari si ceva greutati e cam greu.nu neaparat trebuie sa iti cumperi gantere. poti face exercitii si cu 2 sticle de apa incepi cu 0.5l si tot cresti pe parcurs, le poti umple cu nisip sau pietre. exercitiile de incalzire sunt pentru a pregati musculatura pentru efort. daca nu ar fi exercitiile de incalzire si ai trece direct la ridicat greutati ai putea in cel mai rau caz sa faci ruperi musculare

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De femeie draga predatorica02
nu vreau muschi ci sa ii am fermi

| MangekyouSharingan a răspuns:

Pai ce tricepsi vrei uh sa ai doar cu atat laughing