| maryusik a întrebat:

TOTUL SE SCHIMBA!
Real Madrid a intrat in lupta pentru Cesc Fabregas cu o suma uriasa de 50 mil
Ce credeti ca reuseste sa il fure Barcelonei pe Cesc? dau funda celui care ghiceste la ce echipa va ajungehappy

5 răspunsuri:
| paul21 a răspuns:

Arsenal nu il va ceda asa de usor in Spania!
Eu zic ca va pleca la Man. City. Seicii se vor baga si ei in lupta ca sa il ia, avand in vedere ca Barcelona si Real Madrid il doresc atat de mult. Va da o oferta colosala lui Arsenal care in cele din urma va accepta, cel putin asta e parerea mea!
Bafta!

| compaq15 a răspuns:

Va ajunge la Arsenal frate rolling on the floor)

| Lebăda a răspuns:

Arsenal FC, dacă ai observat, are jucători de super-valoare care sunt doriţi de multe cluburi, dar Arsene Wenger nu îl va ceda mai ales pe Fabregas la vreun club fără vreo ofertă consistentă. Theo Walcott, Samir Nasri şi încă vreo 2 jucători sunt în vizorul echipelor de top ale Europei, iar Arsenal vrea să se menţină în lupta pentru locurile 1 sau cel puţin 2.
Părerea mea, Real Madrid ori Manchester City, cele mai bogate cluburi ale Europei, se vor "lupta" pentru semnătura starului spaniol, care într-adevăr s-ar putea să ajungă la echipa sa de suflet Barcelona, căci dacă ar trăda Barcelona pentru Real Madrid, suporterii catalani îşi vor manifesta furia prin mijloace violente.

| Alinutzu93 a răspuns:

Va ajunge la Barcelona, cu siguranta.

| RollerutzuX a răspuns:

Arsenal?:S

Întrebări similare