| StewartCassie a întrebat:

TPU, am o prietena care vrea sa slabeasca. I-am aratat multe videoclipuri pe care sa le poata efectua, dar degeaba. Nu se poate abtine de la mancaruri si se plictiseste imediat de orice sport. Cum o mai pot ajuta?

17 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Ce zice de un abonament la sala?

| SuciuFlo a răspuns:

Iar vrei sa slabesti si nu sti cum so spui... daca vrei sa slabesti fa mult efort fizic ...sau mai nou stai cam jumate de ora la soare..numa sa ai pe cap o sapcahappy cam sec raspunsu meu da mna

| StewartCassie explică (pentru SuciuFlo):

Nu, nu eu. Se vede ca nu ai fost atent. Am mai pus eu o intrebare mai demult care era pentru mine, cu dieta. Eu nu am treaba, dar am si scris 'I-am aratat multe videoclipuri pe care sa le poata efectua', dar la ea nu merg. Se plictiseste imediat. Pentru ea e intrebarea :p

| SuciuFlo a răspuns (pentru StewartCassie):

Nah scuzeeee...nu baga cutitu in mine pentru atata

| xKathrinexD a răspuns:

Daca este o fana a gustarilor dulci, atunci cand vrea ceva dulce va manca doua felii de paine cu miere pentru ca are putine calorii sau isi poate cumpara niste batoane Fittnes, Mussli sau Herbalife. Poti face sport cu ea in timp ce vorbiti despre lucruri care va plac si nu va plictisiti niciodata atunci cand vorbiti despre ele. Trebuie sa bea foarte multa apa (minim 3 l). Nu o lasa sa manance mancaruri grele (hamburgeri, cartofi prajiti, frpituri...). Ceea ce mamanca se mananca la o ora potrivita. II poti face un program detaliat in acre este programata o activitate in fiecare ora. Nu trebuie sa faca miscare seara si nici sa se culce la ore foarte tarzi (12 noapte). Daca se va tine de acest regim timp de doua-trei luni va reusi sa slabeasca in jur de 10-20 kg. Succes!

Apropo, faceti sport in fiecare zi tiimp de minim o ora si nu luati pauze mai lungi de 5 minute(intr-o ora sa nu luati mai mult de 3 pauze). Nu o lasa sa renunte!

| Cosmin86 a răspuns (pentru xKathrinexD):

Vezi ca mierea nu are putine calorii, in niciun caz combinata cu paine happy

| xKathrinexD a răspuns (pentru Cosmin86):

Ia compara tu mierea(ca si calorii) cu ciocolata, inghetata, clatitele, tortul si alte deserturiwinking

Mierea are aproximativ 300 de calorii / 100 de grame
clatite cu dulceata : 295 de calorii, adica la fel
http://calorii.oneden.com/Calorii-Clatite-cu-dulceata.html

calorii inghetata : 165 / 100 de grame, deci cu 50 % mai putin aprox.
http://calorii.oneden.com/Calorii-Inghetata.html

Dar depinde, de inghetata, de tort, de ciocolata, etc.

Ha ha! De unde ai scxos porcaria asta? O inghetata are 165 klrolling on the floor Are in jur de 500! 8 tablete de ciocolata au 300-400! Mierea are 200 kl. Tortul, daca este de ciocolata, o felie are in jur de 300-400 de kl! Deci, nu mai comenta! Ca tu te dai mare ca sti astea, cand de fapt cauti pe Google si gasesti site-uri. Eu pot sa fac pariu ca tu nu stiai cate calorii are o inghetata daa nu cautai pe Google!

Pai daca nu consum inghetata si ciocolata, nu e normal sa nu stiu cate calorii au?
Si depinde de inghetata, daca iau 2 produse diferite sunt convins ca au un nr. de calorii diferit.

Si e normal sa cauti pe google si sa gasesti site-uri, sau sa citesti reviste si carti, se numeste "a te documenta" si e ceva ce ar trebui sa facem aproape zilnic.

Si mierea are sigur mai mult de 200 cal happy

Uite... nu imi place sa ma cert cu tine! tu cu siguranta crezi un lucru total diferit de al meu, deci...

Deci te mai documentezi happy

Nu am nevoie de documentare in materie de siluatea, calorii pentru ca-s fata si fetele le au cu chestile asteawinking

| AdamLevine a răspuns:

Incearca sa o sfatuiesti sa imbine placutul cu utilul...Vezi cei place dar in acelasi timp sa si slabeasca, am auzit multe retete(nu ma pune sa caut)big grin...in care multe vedete mananca ok si nu fac sport si arata foarte bine

| andaioana123 a răspuns:

Pai, in primul rand sa faca in fiecare seara niste abdomene. Sa zicem ca incepe cu 5 abdomene si in fiecare seara mai adauga 3. DAR ABDOMENELE SA LE FACA! Si ai putea merge impreuna la alergat cu ea. Cand mergeti la alergat sa i spui sa isi puna o folie in jurul burtii pentru ca cu ajutorul foliei va arde mult mai usor grasimile (am incercat:d ). Puteti merge impreuna la Kangoo Jumps, e foarte tare! Si incearca sa o convingi ca dupa ora 6 sa nu mai manance nimic, sau daca nu reuseste sa manance NUMAI LEGUME SI FRUCTE! Pentru ca ea daca merge la alergat si atunci cand s eintoarce mananca "ca sparta" sa zic asa, nu se vor vedea rezultatele nici in 100 de ani. Si incearca s ao convingi sa manance multe salate. Dupa cum spuneam trebuie sa se tina de abdomene in fiecare seara, si la alergat cat de des se poate dar minim de 2 ori pe saptamana. Daca va respecta programul atunci rezultatele vor incepe sa se vada. Nu de pe o zi pe alta dar se vor vedeahappy Aaaa, si sa nu uit: puteti merge cu bicicleta impreunahappy Sper ca am fost de ajutor. Funda?

| GoDliK3xOriginal a răspuns:

Daca esti sportiva o poti lua cu tine in oras iar cand ai chef o alergi putin marind pasul sau poti pune niste muzica si ii poti spune se danseze ca tine, care tu faci exercitii, intr-un fel.Fii creativa.

| 2shae a răspuns:

Sa faca sex, e cel mai bun sport si sigur nu se va plictisi