| skym9999 a întrebat:

TPU am si eu o curiozitate, eu sunt baiat am 13 ani 1, 63 si 57 de kg ca si activitate zilnica fac undeva pe la 8000-10000 de pasi in medie pe zi chiar si mai mult si mai fac si 1-2 ore pe zi de idoor cycling(bicicleta statica) cam cate calorii trebuie sa mananc sa imi mentin greutatea? Mai multe calcule spun ca trebuie sa mananc undeva pe la 1950 calorii, voi ce spuneti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi da, în jurul la 2000 sună potrivit, poate ceva mai mult. Dar. nu văd de ce te obosești cu asta dacă nu îți propui să slăbești sau să iei în greutate sau dacă nu încerci să obții rezultate într-un sport de performanță. Corpul uman tinde să se mențină. Personal, când doar mă mențin, nu calculez caloriile. Și chiar dacă o zi mănânc prea puțin, ziua următoare voi mânca mai mult. Se numește Intuitive Eating și înseamnă pur și simplu cum mănâncă majoritatea oamenilor, ceea ce este ok dacă ai niște cunoștințe de nutriție. Nu cred că este prea ok să calculăm caloriile pe tot parcursul anului fără un scop anume. Deci mănâncă cum simți, iar dacă o iei pe arătură poți calcula caloriile o perioadă până ajungi la greutatea dorită.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cu caloriile alea mor laughing)