Cel mai sanatos consuma piept de pui, oua, linte, naut salate si neaparat zer sa nu iei prafuri.
Nu ai cum să masori cu exactitate numărul de calorii. Mănâncă cât simți tu natural că ai nevoie, dar evită sucuri, fast-food si dulciuri, mănâncă proteine din carne, lapte, brânză oua, ca si substitut pentru desert poți face ovăz cu lapte si cu ceva fructe.
Tin sa iti spun ca nu consum sucuri,fast food, snaks-uri sa alte chestii toate caloriile mele sunt din mancare cat mai naturala, si totusi eu incerc sa apoximez un nr de calori, de inceput mi se pare decent 2500, cu posibilitatea de a creste pe parcurs!
Tin sa mentionez ca fac antrenamente lite pentru inceput adica de 20 minute, dar cu timpul o sa cresc durata si intensitatea si da si caloriile
Cel mai sanatos consuma piept de pui, oua, linte, naut salate si neaparat zer sa nu iei prafuri.
Degeaba omule, 2500 nu e mult sa pui masa musculara, e bine si 3000 sau mai mult, eu am pus 5kg de masa musculara intr o luna, proteine, paine, unt de arahide si nuci, ia ti si creatina
costinpopa întreabă: