| Cs1 a întrebat:

TPU e adevarat ca daca te apuci sa faci tractiuni,flotari,abdomene, genoflexiuni in fiecare e posibil sa iti afecteze cresterea si dezvoltarea organismului eu stiu ca doar in cazul in care mergi la sala patesti asta....Va rog sa ma ajutati!
Dau fundawinking

Răspuns Câştigător
| sile03 a răspuns:

Exercitiile libere (tractiuni, flotari, abdomene, genuflexiuni) ajuta la dezvoltarea armonioasa a organismului. E chiar recomandat sa faci zilnic exercitii.
Dar atunci cand vine vorba de sala, exercitii cu greutati, se schimba putin teoria. Intr-adevar iti stopeaza din crestere mai ales exercitiile gen genuflexiuni cu haltera, presa, impins in plan vertical pentru deltoid. Greutatile sunt recomandate dupa varsta de 21 de ani. Pana atunci poti sa faci doar exercitii la liber ca sunt destulewinking Sunt instructor de fitness si culturism, ia ca pe un sfat tot ce ti am spuswinking

3 răspunsuri:
| MuntoiuFlorin a răspuns:

Nu e adevarat ba chiar ce ai zis tu te mentine sanatos

| Cosmin86 a răspuns:

E adevarat ca sunt multi IDIOTI? ( p.s. :e valabil si pentru faza cu sala, nu doar flotari )

| Cs1 explică:

Multumesc frumos! Eu fac doar flotari, tractiuni, genoflexiuni, si abdomene vr sa ma apuc sa fac chiar in fiecare zi pe la pranz si seara dar eu nu merg la sala am de abia 13 ani fac in iunie 14. M-am speriat ca daca fac acele exerciti de mai sus voi ramane asa la inaltime si pe la vreo 17 ani o sa fiu mic in inaltime. Oricum Va multumesc frumos pentru raspunsuri!