| Marko556 a întrebat:

TPU,este adevărat că dacă iau creatină o să mă umflu,ii aud pe mulți că spun ceva gen iei creatină, nu ești natural, voi ce părere aveți?

9 răspunsuri:
| StrongHeart a răspuns:

Faci ce vrei, dar intreaba pe cineva priceput, un nutritionist sau un antrenor fitness, nu pe tpu.Stiu ca e un compus organic ce se gaseste in carne de vita, porc, peste, cat de organica este? nu stiu sa-ti zic.

| zilog a răspuns:

Nu lua prostii fara sa iti fi spus metricul
MAI ALES CA ESTE EXTRAORDINAR DE SCÂRBOS procesul prin care se extrage + că eu nu prea as recomanda lucruri din astea extrase direct din oameni
pentru că părerea mea este că ar putea transmite și alte lucruri pe lânga substanța activă de care ai nevoie de exemplu amprente ale durerii su torturii prin care a trecut în monentul extragerii, germeni patogeni nu știu sigur daca la extrași organici se pot aplica tratamente de desinfectare de elimenarea parizților pentru ca dacă i-ar aplica orice fel de tratament formula chimica s-ar schimba
așa că trebuie să te gândești de două ori dacă îți asumi riscurile care ar putea veni la pachet!

| Cosmin86 a răspuns (pentru zilog):

"extrase direct din oameni"? De unde ai scos asta?

| zilog a răspuns (pentru Cosmin86):

Ca să înțeleagă că unele secreții cum este acidul pancreatic sau alte substate chimice pe care chimia farmaceutica nu a reusit sa le repdoduca in laborator se extrag direct din oameni adevarati
mai ales substantele chimice care sunt produse de creier
mai interesativa si voi cum se fabrica ce bagati in gura
de exemplu URSOFALK URSOROM este scos din pancreasul de urs polar asta este cazul fericit
dar sunt si substate chimice care pana când stiinta o sa le poata reproduce o sa se extraga in continuare din corpul oamenilor

| zilog a răspuns:

20. Iar Iisus le-a răspuns: Pentru puţina voastră credinţă. Căci adevărat grăiesc vouă: Dacă veţi avea credinţă în voi cât un grăunte de muştar, veţi zice muntelui acestuia: Mută-te de aici dincolo, şi se va muta; şi nimic nu va fi vouă cu neputinţă.
21. Dar acest neam de demoni nu iese decât numai cu rugăciune şi cu post.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar daca sfatul meu ar fi sa nu bagi in tine prostii de genul, poti lua insa in cantitati mici
Citeste mai multe aici https://www.google.com/......ndare/amp/

| AlexElektro1987 a răspuns:

Multi nu stiu ce spun, creatina ajuta la o recuperare mai rapida, ajuta si la cresterea masei musculare si la o anduranta crescuta.

Răspuns utilizator avertizat
| JustMeDeea91 a răspuns:

De ce să iei? Pentru ce? Ca să ce? Fii mulțumit cu tine așa cum ești și lasă prostiile?