anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Treaba e ca trebuie sa fac 8 tractiuni si nu prea imi ies (trebuie sa le fac corect pana cand bratul se intinde la 180 de grade la coborare)...mai am cam 4 5 luni sa ma antrenez, ce fel de priza sa abordez, ce muschi trag in momentul in care fac exercitiul asta (numele muschilor) si ce ar trebui sa antrenez?
pentru picioare trebuie sa aleg 2000m in 9.1 minute (la asta ma cam descurc), ce si cum sa muncesc scot timpul mai usor?
e adevarat ca pe banda scoti timpi mai buni?
ce adidasi imi recomandati (trebuie sa alerg pe zgura)...

Răspuns Câştigător
| Dannyjj a răspuns:

La tracțiuni mușchii care sunt solicitați sunt:
-Bicepșii
-Brachioradialis(din mușchii antebrațului)
-Mușchii umerilor(Deltoid posterior)
-Mușchii spatelui
-Latissimus dorsi (vezi imaginea) http://www.exrx.net/Muscles/LatissimusDorsi.html
Dar cei mai solicitați sunt(în ordine descrescătoare): Latissimus dorsi, biceps, mușchii umerilor.
Un sfat ca să avansezi în recordurile personale de tracțiuni? Repetiţia este mama învăţăturii. Fă mai multe serii de tracțiuni, până nu mai poți, iar când simți că nu mai poți, mai fă(sau încearcă să faci) o tracțiune sau măcar jumătate de tracțiune, ziua următoare încearcă să crești numărul de tracțiuni.

Ce adidași să porți? Păi cele sport, (adică "originale" mai pe românește), dacă se poate să fie din clasa Running și cel mai important lucru, adidași care să fie comozi.

2 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Si pe langa ce ti s-a spus, mareste cantitatea de proteine din alimentatie, ai nevoie mai mare decat de exercitii.

| BracKMyhay95 a răspuns:

Salut. Muschii pe care ii lucrezi in momentul exercitiului sunt bicpsii si spatele in functie de cum iei priza: daca o faci cam un pic mai mica de nivelul umerilor faci bicepsi iar daca o faci mare, cu 5cm mai mare ca umerii lucrezi spatele. La rezistenta zic ca ar trebui sa alergi cu o intensitate redusa 3x/saptamana si la banda nu cred ca scoti un tp mai bun decat in mod normal si adidasii care trebuiesc folositi sunt ceva gen ghete fotbal pentru sintetic (asa cred).