Http://www.slabesti.ro/wp-content/gallery/diverse/flotari-corecte.gif
Funda?:D please!
Flotarile cele mai "bune" si corecte se fac in urmatorul fel:
Te pui joc pe parchet,covor (ce vrei tu) te intrinzi corpul si mainile sa fie perfect intinse langa cap si capul ridicat in fata(nu in jos)
Te lasi jos pana mai sunt 3-7 cm pana la parchet,covor
In timp scurt nu cred ca poti sa faci progrese daca nu faci nici una. Dar poti sa te antrenezi facand flotari cu genunchii jos pe podea. Asa se fac mai usor si iti antrenezi muschii. Apoi cand poti sa fac una sau 2 corecte le faci corect si continui cu genunchii pe podea. Si fa cate 3 sau 4 serii pe zi cu pauza de o zi intre ele. daca ai nelamuriri poti sa mai intrebi. Succes.
Pai...ce sfat sa iti dam? Trebuie sa incerci, sa incerci si iar sa incerci! Nu te lasa batuta daca nu reusesti din prima, nimeni nu reuseste din prima! Du-te incet pana jos, pana unde poti, iar cand esti acolo, stai asa vreo 5-6 secunde, sau cat poti. Fa asa de vreo 10 ori. Dupa aia ia pauza de 1-2 ore si incearca sa faci iar flotari. Bafta!
Păi, fă 10 flotări în fiecare zi ( mai ales dacă vrei să iei 10, încearcă să te forțezi un pic și fă mai multe)
Înainte de probă, nu face flotări, poate doar 1-2 de încălzire. Repetă înainte cu o zi, o jum. de zi mișcările, apoi stai relaxat.
Sper că te-am ajutat și SĂ NU TE DAI BĂTUT!
Trebuie sa ai energie si depinde poate si o saltea sub tine dar nu trebuie sa fi stresata sau suparata si sa ai incredere in tine:*
Incearca sa iti lucrezi putin bicepsii(pectoralii in cazul tau fiind sanii, nu prea au forta) asa ca axeaza-te pe bicepsi. Ia-ti o pereche de gantere(haltere pentru. maini) si fa zilnic macar 20repetari si in maxim 1sapt. o sa poti face 10flotari, asta daca chiar iti doresti. Bafta.
Buna. Nu te ingrijora! Iti voi da niste sfaturi:
1.De fiecare data cand faci flotari trebuie sa tii palmele in dreptul umerilor tai pentru a avea mai multa forta sa te ridici.
2. Inainte sa faci flotari incearca sa faci exerci. cu mainile( rotirea bratelor.etc) Apoi dupa ce te-ai antrenat trebuie sa faci flotari. Nu te forta sa faci multe, 5 dupa un antrenement potrivit e destul! succes in tot
Ca sa treci proba crede-ma pentru min eprima oara a fost greu in clasa a 9ua ca nu stiam decat de abia 10 flotari sa fac. Am avut incredere in mine si in fiecare zii faceam cat de multe puteam, nu le prea facem corecte ba chair prafff dar macar faceam. Dupa 1 an adica acum cand sun in clasa a 10a acum am bagat corecte si 120 fara oprire. Sfatul meu sa faci in fiecare zii maxim 30-40 flotari in reprize... si ai sa resusesti. Eu ma reusit !
Cipi1212 întreabă: