De ce trebuie zilnic? sa te dezvolti MAI LENT? In sportul asta mai des = MAI PROST, MAI LENT.
Greseli tipice de incepator, mai documenteaza-te
Mda bine cum zici tu desi nu e corect
Nu? De ce? Muschii se dezvolta in zilele de pauza, o grupa mica are nevoie de vreo 48 de ore si o grupa mare de 72 de ore, poate mai mult, depinde cat de intens lucrezi.
Am facut si eu greseala sa fac zilnic si am avut rezultate mediocre, cand mi-am facut un program intens ( la sala evident ) si am lucrat o grupa odata pe saptamana, am obtinut 43 de cm in brat.
Si te poti documenta pe orice site de specialitate, de fitness sau culturism, sa vezi cum se dezvolta muschii. ( ex. www.culturism.ro www.getfit.ro etc. )
A multumesc acu nu o sa mai fac zilnic ca nu merge multumesc ca mi-ai zis
Pai sa vedem ce rezultate ai, faci flotari zilnic, cat impingi de la piept? Ca sa vedem ce forta ai obtinut in pectorali, de la flotari zilnic.
Nu ai citit un articol de culturism sau fitness in viata ta, nu?:))
Poti face zilnic, daca vrei neaparat, dar macar grupe diferite.
http://www.getfit.ro/......entul.html
Citez : " Fiecare persoana are un organism diferit, si de aceea, pentru unii un muschi poate fi antrenat de 2 ori pe saptamana iar pentru altii doar o data sau chiar mai putin. In general, o grupa musculara creste daca este antrenata la 5-7 zile."
P.S. : si eu aveam o perioada cand faceam exercitii zilnice, si cand m-am comparat cu cineva care se antrena corect la sala, 3-4 zile / saptamana, si am vazut cat de mediocru progresam eu fata de ala atunci m-am antrenat si eu corect.
Pai flotari abia pot sa fac deci cam 5 abdomene cam 100-130 pe zi si genoflexiuni 50.
Ok, continua sa te antrenezi zilnic, poate in 20 de ani o sa ai ceva progrese
20 ani? tuti bati joc?
Evident ca eram ironic. Ideea e ca daca te antrenezi zilnic, progresezi mult mai lent, intamplator eu chiar am cativa ani experienta in domeniu si multe carti citite, si am vazut rezultate, am vazut oameni care fac sute de flotari zilnic si au pieptul pe sfert cat al meu, si forta la fel.
Sau altii care isi lucreaza bratele zilnic si ii las si cu 2 maini la skandenberg.
antrenament zilnic = progrese mult mai lente decat daca te-ai antrena corect, si dupa 1 an plafonare si progrese aproape zero.
O sa vezi cand o sa ai mai multa experienta.
Ok,auzi ce reprezinta poza ta? adica stiu ca zapada brazi dar baiatu din poza cine e? Gabe din bafta Charly?
E unu care are muschii mai mari decat o sa-i tu in 30 de ani, si acum nu sunt ironic ci serios. Cand o sa ti se vada tie pectoralii prin maieu + tricou + pulovar de iarna, atunci sa mai comentezi, dar probabil niciodata.
Copil prost si firav, lucreaza zilnic ca sa nu mai fie asa firav si e PREA PROST sa-si dea seama ca o sa ramana firav.
antrenamente zilnice = antrenamente de COPIL CRETIN SI REDUS MINTAL, care nu o sa aiba rezultate ca lumea NICIODATA
Da ar trebui sa pui ceva muschi pe tine dar rezultatele nu vor veni imediat atata timp cat nu te imdopi cu pizza sau kebab prea des o sa faci dar cel mai bine e sa mergi la sala acolo poti lucra mai bine sau ia-ti ceva echipamenta acasa eu o trebui sa merg 3 luni la lasa ca sa imi fac abdomenu si eu am 1.81 si 70 Kg...
In primul rand trebuie sa alergi zilnic! Alergarea este principalul mod de a inlatura "burtica".
Apoi poti face 3 zile pe saptamana abdomene dar sa ai grija sa le distribui: abdomene clasice+ridicari de picioare. Asta ar fi Luni, miercuri si vineri.
Recomand ca marti si joi sa faci pe langa alergarile obisnuite flotari si tractiuni fara sa te epuizezi.
Fa exercitile astea in fiecare zi:
http://www.youtube.com/watch?v=RqvZSbxrNDk&feature=fvwrel si nu consuma foarte multe dulciuri, paine... etc (funda?
Http://www.scribd.com/doc/22054166/Program-de-Antrenament-Pentru-Flotari uitate mai jos si respecta tabelele (funda:X?).