Urmaresti fotbalul? Ma uimesti pe zi ce trece...
Doar unele meciuri.
Ce pot sa spun? In fiecare zi afli ceva nou despre mine.
Si ce echipe urmaresti tu, miss microbista?
Nu sunt chiar microbista, dar ma uit la meciurile in care joaca: Real Madrid, Bayern Munchen, Liverpool, Manchester United, iar de cand ne cunoaștem ma mai uit si la Arsenal.
Iar inainte sa intrebi, nu, nu am o echipa preferata.
Arsenal ti-a salvat sufletul! Ca tot urmaresti si Bayern-ul... avem meci cu ei prin februarie in UCL, sa vezi acolo spectacol/
Da. M-a salvat de cancer. Intr-adevar, va fi un spectacol adevarat.
Cu toate ca Bayern nu e cu nimic mai presus de Arsenal in aceasta dubla-mansa,, tot o sa ne fie dicifil cu ei, ar pleca cu prima sansa. Lui Arsenal ii ramane doar de facut sa joace fotbal placut, nu are nimic de pierdut.
Nu ii subestima. Au potential.
Daca nu o cunosc eu pe Arsenal,, atunci cine? )))))) Ori ne-o luam urat in Germania, ori facem meciul vietii si ne calificam, dar inclin spre victoria Bayernului in tur.
Esti cel mai mare microbist pe care il cunosc. Nu vrei sa iti ridic si o statuie?
Uite, eu raman la varianta mea. Va fi egal. Vei vedea.
Nu am facut nimic ca sa primesc o statuieta,, eu ar trebui sa-i fac personal o statuie lui Thierry Henry pentru simplul fapt ca a imbracat tricoul lui Arsenal si a fost un zeu in toata splendoarea lui/
Si eu sper la un egal, iti dai seama ca ii tin partea lui Arsenal indiferent, dar eu ti-am zis ca s-ar putea sa bata bavarezii
Da, stiu. Exista o multime de variabile, insa eu inclin spre egal, dar pe de alta parte... parca am impresia ca Bayern ii va face praf pe cei de la Arsenal. Dar totusi, vom trai si vom vedea.
Returul e pe Grove,, ii eliminam! Totul depinde ce se intampla in Germania
Nu iti face sperante prea mari. Risti sa fii dezamagit, dar totusi e bine sa fii optimist. Uite, mie imi place Bayern, dar am sa le tin pumnii si celor de la Arsenal. Cei mai buni (sau norocosi, depinde) sa castige. Pana la urma e doar un meci. Vor mai fi multe altele.
Vedem ce-o sa fie,, e pentru prima oara din istoria confruntarilor directe cand Arsenal si Bayern vor avea o disputa egala, Arsenal a batut de 2 ori, Bayern de 3 ori si 2 meciuri s-au terminat la egalitate, cam asa arata palmaresul confruntarilor.
Ramane de vazut ce se va intampla.