Sunt un fan Smark WWE.
Da, si eu sunt socat. Dar hai sa ne gandim asa, daca castiga Taker avea o retragere aiurea, cu o victorie. HBK de exemplu s-a retras cu o infrangere la fel si Undertaker! El are si o varsta! Si in plus Lesnar a meritat deoarece el pare tipul dur in WWE, dar el sta acolo doar pentru bani. Paul Heyman, managerul lui de exemplu iubeste compaina asta.
Ce pana mea vrei măi omule? o.O dacă nu înțelegi sportul nu te băga aiurea în seamă.
Vrei sa zici spectacolul? Ala nu-i sport, ii circ.
Sa mori tu...am uitat sa ma uit! totusi imi pare rau de recordul lui Taker insa era clar ca o matahala ca Lesnar o sa castige (l-a dominat si pe Cena intr-un meci fara reguli parca unde a pierdut dintr-o prostie). Undertaker o sa ramana o legenda in wwe indiferent de scor.
)) socat auzi
nu-l pot numi sport, daca iti place sa te uiti la asa ceva trebuie sa te astepti la orice, totul se schimba cum nimeni nu s-ar gandi pentru a atrage mereu atentia... nici boxul nu imi place, dar acolo sunt si ei pe categorii, si au cateva meciuri pe an.
Şi eu am fost şocat. Cred că până şi cel mai smark fan al wrestlingului nu se aştepta la aşa ceva. Au fost Michaels şi Punk anii trecuţi, de la care m-aş fi aşteptat să obţină victoria, dar Lesnar... E credibil omul, adică el e "bestia", dar totuşi, Undertaker e "Fenomenul". Dar, asta e, a fost decizia lui şi trebuie să i-o respectăm. Partea proastă, care ar îngropa WWE-ul ar fi ca Lesnar să nu accepte un contract full-time şi atunci degeaba a obţinut o victorie în faţa lui Taker la WrestleMania. Sau ar fi aiurea pentru Taker, dacă oficialii WWE-ului nici măcar nu i-ar oferi un contract full-time lui Brock.
În fine, bine că-i Bryan campion, asta după ce i-a umilit pe Triple H şi lingăii lui. Cesaro a câştigat Battle Royal-ul, a făcut face-turn părăsind The Real Americans, iar segmentul de început cu Austin, Rock şi Hogan a fost demenţial şi de ţinut minte o viaţă.
Mă așteptam ca tu să îmi răspunzi știam că te uiți!
Oricum eu pe Brcok Lesnar nu aș fi pariat niciodată nici măcar 1%...
Puteam paria şi cu propria viaţă înainte de WM că Taker obţine victoria. Atât de convins eram.
Nu sunt uluit de faptul ca Brock Lesnar a castigat pentru ca Undertaker e batran ar fi trebuit sa se lupte atunci cand Undertaker era mai tanar si pariez Pol Heiman si-a a trisat ca atunci in meciul dintre Brock Lesnar si Cm Punk
Taker nu mai este ce a fost, acum nu mai este de speriat nu mai are plete nimic, totusi mie imi place mult de Taker, as fi pariat 100%100 pe el, nu credeam ca poate sa il bata Lesnar, am ramas socat cand am vazut ca albitru a numarat pana la trei in podea
Wwe ii daduse victoria lui taker, dar el nu a putut sa reziste fizic si pentru a nu crea impresii negative despre el, a decis sa renunte desi el stia ca trebuia sa castige. wwe a fost socat si de aceea melodia lui lesnar nu s-a auzit la final dupa ce a castigat, deoarece lesnar trebuia sa piarda si wwe nu regizase asemenea deznodamant, undertaker nu este asa batran pe cat credeti voi are doar 49 de ani, oricum a facut meciuri mult mai bune la wrestlemania si lesnar stia ca trebuie sa piarda si el a fost surprins ca a castigat. De aceea wrestlingul este o arta este un "sport" usor imprevizibil chiar daca tot ce se intampla este regie
PorcușorulDeGuineeaV întreabă:
Ovidyu54 întreabă: