| UnchiulRamiz a întrebat:

Ungaria bate in Liga Natiunilor a doua oara Anglia, a scos egal cu Germania, nu cred ca sa aiba asa echipa valoroasa magiarii... eu zic ca nationala Romaniei cat traiesc eu nu o sa mai faca mare branza. Fiindca politicul pune sef la federatie si antrenorul. De la Mutu si Chivu nu am mai avut un jucator de certa valoare. Hagi batea campii ca jucatorul roman are valoare. Voi ce parere aveti, mai ajungem la un european macar in urmatori 20-40 ani? Ma simt rusinat cand vad ca ungurii au fost la euro, au rezultate si in prezent, pe cand noi putem sa punem antrenor si pe Klopp sa Guardiola ca nu se schimba nimic. Suntem 0 in sport, mai rau ca acum nu tin minte sa fi fost vreodata. Jucatorul roman ce joaca in liga 1 nu merita salar mai mare de 3000-4000 euro. Ar trebui date prime in functie de performante si rezultate, nu salarii astronomice indiferent de ce prestatii au.

9 răspunsuri:
| LordCristobal a răspuns:

Un mondial nu cred că mai prindem in următorii 20 de ani.
Dar să zicem că mai prindem cu puțin noroc o participare la Euro.
Să zicem că dacă ar veni Dan Petrescu am mai putea prinde un turneu final în următorii zece ani.
Deși are un stil de joc urat știu cum să intre în jucători și să fac disciplina in vestiar.
Oricum trebuie investit serios în academii că sa ai rezultate peste zece ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ungurii sunt și mai educați decât noi nu doar că sunt mai buni la fotbal.
Sanmartean a fost fotbalist,restul sunt jucători ( a nu se confunda jucători cu fotbaliști,acum toți jucătorii de cred fotbaliști de la noi dar fotbalul practicat de ei dovedesc contrariul)
Avem doar jucători asta e ideea nu fotbaliști,așa că nu avem ce pretenții sa emitem când nu există perseverenta,odată joaca cat de cat ok,odată se caca pe ei pe teren.
Nimeni nu va ști când ne vom califica, dar suntem praf, și ca nivel de cluburi nu doar Națională.
In momentul asta maghiarii sunt mult peste noi dpdv fotbalistic, rezultatele sunt drept dovada, când luăm cu Muntenegru 3 goluri și nu facem nimic nu mai putem comenta la adresa altora,tăcem și mergem pe burta că și așa suntem vai de noi.
E păcat ce de întâmplă,dureros, dar calitatea jocului și rezultatele reflecta realitatea, deocamdată doar visam, suntem visători.
Sper măcar la nivel de club sa facem ceva, sa nu ne mai facem de ras prin lume

| UnchiulRamiz explică (pentru LordCristobal):

Antrenorul? Eu zic ca nu au vrut sa se compromita altii antrenori, fie au cerut multi bani ca sa fie siguri ca nu accepta Burleanu. Nu face nici Petrescu cu ce e acum NIMIC. Fundasi centrali 0, atacanti lipsa, la mijloc mai e cum e. Chiriches cred ca e cel mai supraevaluat fundas roman, e terminat total, numai de rau aud de el. De la Radu Stefan nu am mai avut fundasi de top. Mondial? Nici in 30-40 ani, ca nu vezi nimic nou, ei vor sa faca dar din nimic. Sa se ia exemplu de la Belgia sau Olanda. Ca atunci in 2019 a facut si dres tineretul, a confirmat vreunul? Eu cred ca nu. La nationala mare zic. Uita-te la Anglia, la ce nivel e Mount azi? Si multi altii... Alexander Arnold de la Liverpool unde era acum 4-5 ani? Acum e cel mai bun fundas dreapta. Am senzatia ca a nostri is martoage, pe cand astia straini is precum caii de curse. Belingham, Sancho, alte nume

| Sn4k3 a răspuns:

In vreo 20 de ani, poate. Trist e ca trebuie sa asteptam atat de mult.

| UnchiulRamiz explică (pentru anonim_4396):

Daca si in Conference abia grupe am prins? Nivel mediocru, dar vrem in grupe de EL Sau UCL laughing Si au fost si cu loturile valide, nu e scuza ca din cauza covid a fost mereu. Sanmartean prea putin a aratat din ce putea, adica tarziu s-a apucat serios sa joace. Porumboiu a facut treaba buna 2-3 ani, bine a platit si regeste pe Wesley, Sanmartean si Adailton. Becali e un bou, se tot baga aiurea, de punea pe unul capabil si il lasa castiga enorm de multi bani si facea si performanta. Si la Pandurii s-a facut treaba faina, a fost si Mediasul... nu mai pupam asa vremuri in Europa vreodata in ritmul de astazi. Doar asa ca investeste un seic sau magnatla o echipa de traditie. Nici semifinala Conference nu vad sa mai prindem macar. La noi a fost ceva oarecum intamplator cu Uefa in 2006, Baselul a jucat in vreo 3 semifinale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Nu putem din cauza deficitului de coeficient UEFA, conference e de noi deocamdată

| Drimmero a răspuns:

Romania nu are fotbalisti, are doar jucatori de fotbal si cu asta am zis tot. Fotbalul romanesc e mort si ingropat, cand ungurii bat cu 4-0 in Anglia fara drept de apel iar Romania in aceeasi seara ia 3-0 acasa de la Muntenegru nici nu ai cum sa mai comentezi ceva. Mai prindem mondiale si europene cand se mai dau invitatii.

| UnchiulRamiz explică (pentru Drimmero):

Ungurii au si ceva jucatori ce joaca in Bundesliga sau in alte ligi, ai nostri ai vazut sa se impuna? De aici si diferenta, liga 1 e varza ca nivel, dar patronii viseaza la ucl si el... Ca zice Hagi ca avem jucatori talentati si valorosi? Cred ca baga la tarie si nu mai stie ce vorbeste de multe ori. La el si Florinel Coman era mai talentat ca Mbappe rolling on the floor Florinel e o biata martoaga si asa o sa ramana. Man sau Mihaila de ce nu au facut fata? E nivelul prea ridicat, nici cei din generatia de aur nu s-au cam impus de fapt, dar la nationala rupeau. Englezii generatia u-21 din 2019, ai vazut la ce nivel au ajuns? Ai nostri au regresat, in loc sa progreseze. Mihai Costea al ratat pe viata, marca la Cruduta, in rest nimic notabil. Mai il comparau ca stil cu Henry laughing) Si Octavian Popescu o sa moara ca si multe alte sperante. Torje nu era Messi din Carpati? rolling on the floor) Au la Leipzig jucator magiarii, a dat 10 goluri si 9 asisturi in sezonul trecut. La noi Banelinho eea super talent... la noi si un Falcao de ajunge isi rata cariera pe viata

| Drimmero a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Jucatorii de fotbal din Romania sunt buni la ei pe tarla, prea putini mai fac fata acum in campionatele de top, nu e de ei, iti trebuie forta, viteza, tehnica ceea ce nu prea au, ar trebui desfiintat fotbalul din Romania si in locul lui sa apara mini-fotbal sau sa se reprofileze pe alte sporturi, asta ii depaseste.

Întrebări similare