Normal ca se misca mai repede.Fotbalistii fac exercitii speciale pentru rezistenta si viteza, nu doar ce face un om 'obisnuit' la sala pentru a-si creste masa musculara.
Logic ca cel atletic este mai rapid decat unul masiv cu muschi, cunosc n exemple, cel masiv are forta mai mare asta poti spune. Uite un exemplu, la sala unde ma duc eu sunt multi giganti care dupa cateva serii sunt morti de obositi abia asteapta sa ajung acasa, iar eu dupa antrenament am o energie foarte mare fata de ei...
Salut,
Intotdeauna cel fibrat va avea avantajul ca va fi mai rapid, insa cel cu muschi (daca nu a luat "ceva suplimente"pentru crestere rapida ar trebui sa aiba mai multa forta.
Eu personal recomand, cu fibre bine definit decat masa musculara nedefinita, se va vedea urat.
Succes,
Nu e off topic, erau comentarii pentru copii pampalai si firavi, care comenteaza ei despre suplimente, fara sa aiba habar ce implica.
Si legat de intrebare: nu ai cum sa stii, totul depinde de antrenamentul special, cunosc oameni cu 100 kg de muschi care sunt foarte rapizi ( cei de la muay thai, kickboxing, etc. ), difera de la om la om, nu e o regula "generala".
Aha am inteles! Eu am 76 kg si 1.82. Am facut fotbal, atletism..si fac sala dar nu prea fac culturism clasic ci mai mult de forta+explozie sa ma ajute pentru. rapiditate ca as dori sa ma apuc si de box, kempo sau muay thai(imi place mult).
Ce parere ai sunt oarecum in avantaj pentru. kg care le am si sporturile respective?
Cu greutati mari si putine repetari 5 repetetari de obicei.
Pai tractiuni si flotari la paralel cu greutate si alte ex tot asa si incerc sa ma misc cat mai rapid cand le fac si pentru umeri, piept, si picioare fac cu explozie.
Ma rog ti-am dat exemplu la cateva. cam asa ma antrenez intelegi tu
Cei care fac sala si sunt masivi ori fac sala de multa vreme ori iau steroizi. Iar unu care face fotbal este normal sa fie mai rapid deoarece face miscare in fiecare zi iar cel care face sala face cardio doar de 2 sau 3 ori pe saptamana, cautand sa puna masa musculara. dar sa stii ca sunt si exceptii