| SERIALS a întrebat:

Urasc faptul ca sunt slab, cred ca am urat dintotdeauna, mai ales ca sunt baiat. Barbatul trebuie sa fie puternic dupa parerea mea, sa aiba muschi. Ce sa fac ca sa pun pe mine ceva kg? Am undeva intre 53-55 kg, 25 ani, 170 inaltime.
In 2017 am mers la sala 4 luni si cu greu am reusit sa ajung aproape de 57 kg, imi trebuie o dieta ceva si sala. Din cauza ca m-am mutat intr-o tara noua nu prea aveam bani la inceput si aveam alte ganduri, cursuri de limba, etc. Dar acum cred ca e timpul sa merg din nou la sala sa pun pe mine, sunt ectomorf. Ce recomandari imi dati ca sa adaug ceva pe mine, sa fac muschi si sa iubesc imaginea pe care o vad in oglinda?
Nu sunt urat, chiar destul de simpatic, dar faptul ca sunt slabanog ma irita si ma scoate din sarite. Daca ma uit in oglinda de departe raman socat cand vad cat sunt de slab.
Atunci cand mergeam la sala iubeam sa ma privesc mult, sa ma pipai, observam schimbari in corp, muschi, ehh ar trebui din nou sa merg doar ca nu vreau singur, mai ales intr-o tara straina, as vrea sa gasesc un amic de sala, care sa ma ajute cu sfaturi, sa imi arate ce si cum. Antrenor personal nu am de gand sa iau, ca is scumpi a naibii aici, Europa ce sa zic.

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Eu ma bucur ca vrei sa evoluezi nu sa stagnezi si sa te plangi, cum fac multi, multi care traiesc in mediocritate, trebuie sa vezi de un program alimentar bogat in proteine cam 1 gram per kg adica asta 100 de grame de proteine, vezi de alimente bogate in proteine oua fierte, carne de curcan pui, vita, miel, iepure, proteine vegetale informeaza-te si tu, plus un program de culturism, ai de ales intre 3 zile per saptamana tot corpul vs 6 zile per zi faci o grupa musculara, am observat ca ai anexitate http://ro.scribd.com/document/137189005/Allan-Pease-Abilitati-de-Comunicare

iti recomand http://dezvoltareapersonalitati.wordpress.com/
daca doresti sa intrebi ceva despre dezvoltarea ta te asteptam si aici http://discord.gg/kGZZSt8

| christine99 a răspuns:

Mie nu imi plac tipii cu muschi prea mari, dar nici cei pielea si oasele, asta ca o parere. Ori te conformezi standardelor tale, ori le cobori, daca nu te accepti pe tine si nu te poti alinia asteptarilor tale, iti vei pierde increderea in tine. Si nu e Europa vinovata ca nu iti permiti tu antrenor personal laughing

| SERIALS explică (pentru christine99):

Pai aici unde stau un antrenor personal ia undeva 30-40 euro pentru o ora, cred ca e prea mult dat fiind ca muncitorii de rand la inceput iau 5-10 euro la ora.

| TheCrusader a răspuns:

Incearca sumo. Muschii in tonifici mai tarziu.

| SERIALS explică (pentru TheCrusader):

Ce fel de sport e sumo?

| TheCrusader a răspuns (pentru SERIALS):

Https://ro.wikipedia.org/wiki/Sumo
E bun pentru luat in greutate si pentru muschi.
Practicantii depun grasime pe tot corpul, nu numai in zona abdominala. (pentru asta trebuie sa urmezi dieta lor)

| Crylia a răspuns:

Cel mai bine este sa te accepti asa cum esti, daca te tot deranjeaza felul in care esti constituit, vei ajunge sa te comsumi singur din punct de vedere psihic.
Si personal, mie imi e frica de tipi cu muschi laughing

| RAY a răspuns (pentru Crylia):

Stagnarea nu inseamna dezvoltarea noastra si un pas in spate

| Crylia a răspuns (pentru RAY):

Well, in viziunea mea a te accepta asa cum esti nu reprezinta o stagnare sau o resemnare, ci o modalitate de a nu-ti mai imbolnavi psihicul cu ganduri precum: "Nu sunt suficient de bun", "Nu o sa ajung niciodata asa cum mi-as dori sa fiu", etc.
Nu zic ca aceste ganduri nu pot avea un efect benefic intr-o anumita masura, dar in cantitate prea mare ele pot deveni obsesive si toxice. Vorbesc acum din experienta unui membru al familiei mele care a ajuns sa aiba probleme psihice deoarece a inceput sa gandeasca obsesiv ca trebuie sa schimbe ceva refertor la corpul sau deoarece nu se suporta asa cum e.

| RAY a răspuns (pentru Crylia):

De ce mereu trebuie sa duceti totul spre extreme, gandire lipsita de ratiune, logica, logic ca u extrem aia e nebunie, daca baga 3 zile de culturism pe saptamana poate ajunge bine dar in timp