| sodobar a întrebat:

Urgent! Cine joaca la pariloto? sa ma ajute cum e treaba,am un bilet si niste meciuri si nu stiu sa il completez,explicati-mi pe romaneste toate,pariez cat vreau? sunt aici niste litere D,S, trebuie neaparat sa scriu si scoru la pauza sau cate goluri se dau? vanzatoarea nu a putut sa imi explice ca era ocupata.Dau imediat funda

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

D, S habar nu am ce inseamna. Poti paria ce meciuri vrei tu, cate meciuri vrei tu si pe ce miza vrei tu. Nu trebuie neaparat sa spui scorul si la pauza sau sa joci pe goluri marcate. Poti paria si doar pe cine castiga meciul dar sunt o groaza de metode de pariere. Goluri marcate, handicapuri, cine da prima gol etc. Tu trebuie decat sa scrii codul meciului respectiv si langa ce pariezi (1-castiga gazdele, 2-castiga oaspetii, x-egal) sau daca pariezi pe goluri scrii +2, 5 (se marcheaza peste 2, 5 goluri), GG (ambele marcheaza) etc. Nu le am cu explicatul, sper ca ai inteles ceva:d.
Bafta la pariuri, sa fie totul verdewinking

| ๔єภเร1923๔єภเร a răspuns:

D și S ca și kubb n-am nici o idee ce înseamnă. 1 înseamnă că vor câștiga gazdele, 2 înseamnă că vor câștiga oaspeții, iar X înseamnă că se va remiza.GG ambele echipe marchează. Goluri marcate scrii +1, adică se marchează peste un gol. GM, gazdele marchează, ON, oaspeții nu marcheaza, GN, gazdele nu marchează. Sper că te-am ajutat. Fundă?