Îmi place am şi jucat în tinereţe, am fost portar. Ţin cu Dinamo pentru că tatăl meu era cadru militar activ şi ţinea cu Steaua, eu vroiam să ţin cu altă echipa şi am ales Dinamo în anul 1976.
Tin cu steaua de prin 1996, a jucat cu p. s. g atunci a pierdut cu 5-0 si atunci am zis ca am sa tin cu ei si de atunci am suferit pentru ei, am si mai plans cateodata, de cele mai multe ori mam bucurat si sunt mandru ca sunt stelist.FORZA STEAUA
Nu prea imi place mie Asta pentru ca sunt fata si nu ma uit la fotbal
Tin cu echipa care castigaU cu cine ti? Ca poate imi spui si mie cu cu cine sa tin
Sincer nu imi place...asta e, daca tie iti place bvo tie... tin si eu q ce echipa tii si u
Eu tin cu steaua pentru ca sh prietenul mew tine tot cu steaua
aaa sh il iubesc p Banel Nicolita
Imi place si tin cu Steaua si FC Bihor! Tin cu ele pentru ca Steaua este echipa care mi-a adus cele mai mari satisfactii si m-a fascinat cu jocul ei, iar cu FCBH tin pentru ca este echipa mea locala.
Tin doar scorul in general si vad cine cu cine joaca si joc fotbal afara cu prietenii dar nu sunt microbista nu vreau sa ma ia lumea la bataie tu?
Tin cu Rapid Bucuresti. :d pentru ca este una din cele mai bune echipe ale camp. Romanesc si are cei mai marfa suporteri care stiu sa faca atmosfera.
anonim_4396 întreabă: