| LeonardRoller a întrebat:

Va plece parkourul? spuneti-mi si mie o aventura DIN VIATA VOASTRA in care ati avut nevoie de parkour. Dau FUNDITA!

Răspuns Câştigător
| Just4Joker a răspuns:

Ei bine... am avut nevoie de parkour in mai multe cazuri :
-Scurtarea drumului catre casa
-Relaxare mentala, efort fizic
-Socializare
-Poti fi in centrul atentiei

Si... daca se ia un bataus sau cv dupa tine, poti scapa usor de el, ma rog, nu si in cazul meu.
Eu practic parkour deabi de 1 luna si ma simt mult mai bine... nu-mi afecteaza cu nimic situatia scolara, ba din contra!

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!

Ti-as raspunde dar nu stiu ce inseamna parkplace sau parkourul sau ma rog!

Pa, pa!

| Seby80 a răspuns:

Parkour este super, eu pot numai pe petere, intoarcere ma refer, ca sarituri extreme e ceva mai greu si riscant. Pai daca te specializezi in acest sport, poti sari de pe blocuri, etc, de la inaltimi mari de ex etajul 2 si multe altele, e un sport frumos, placut dar in acelasi timp si foarte foarte riscant, daca o saritura nu o reusesti, s-a dus totul... Sper sa te ajute. Iti doresc o zi buna!

| LeonardRoller explică (pentru Seby80):

Pai stiu eu practic parkour de 6 luni.

| LeonardRoller explică:

Scuzati "place"*

| ParadoxX313 a răspuns:

Da mie imi place parkour! Mai inainte ma foloseam foarte des, cind veneam de la scoala cind ma duceam la ea.chiar demulte ori cind mergeam pe drum! Nu era o zi in care sa nu practic parkour.primeam de la parkour adrenalin si multe altele.dar odata am facut o miscare cam grea dar mereu mi se reusa ''SUPERMAN'' dar intr-o zi am facut saltul asta de la o inaltime foarte mica si am cazut in umar si mi-am rupt clavicula miau pu spita. acum folosesc parkour dor in cel mai rau caz.

| RoCkMuSicFtW a răspuns:

Daaa. e cel mai genial sport. La a 2a intrebare intr-o zi m-a alergat un nebun si am fol wall-climb scapand de el e foarte util in Bucuresti cu toti nebunii. tiganii. aurolacii.etcbig grin