| Nicolai_4280 a întrebat:

Va reusi in sezonul viitor Real Madrid s-o detroneze pe Barca?

12 răspunsuri:
| adriangabor92 a răspuns:

Daca vine antrenor guardiola la real madrid da

| FLAVIU117 a răspuns:

Este posibil ca real sa o detroneze pe barca cum a facut steau cu dinamo cand dimo a batut-ope steaua de 2 ori dupa care steaua a reusit sa o invinga pe dinamo

| FLAVIU117 a răspuns:

Funda

| Nicolai_4280 explică:

Nu stiu, parerea mea este ca Barca va mai domina maximum inca doi ani. Apoi va ceda.

| LikE a răspuns:

Da o sa reuseaca i-a sa vedeti.Sunt fan Real Madrid

| alexshobyx a răspuns:

@funky,avatarul te da de gol tongue.cat despre chestia asta ...imposibil, barca va domina si dupa xavi si iniesta nu vor mai fi ...cu,conditia ca guardiola sa mai ramana tongue sau alta varianta de antrenor ar fi Del Bosque, care e putin improbabil sa plece de la nationala pentru barca big grin.Ei bine, cam asta am avut de zis happy

| lungu_4349 a răspuns:

Si eu sunt fan real madrid si iti spun ca am incredere in mourinho si jucatorii realului ca impreuna vor reusi sa detroneze barcelona. La fel cum a facut mourinho si pe vremea cand era la inter milano. Si sa iti mai spun un lucru scrie pe un site de sport ca real madrid va fi mai ofensiva ca sezonul viitor si cu ce jucatori a adus si cu ce mai are o s-o detroneze pe barcelona si o sa castige multe trofee.Cel putin asa sper eu si toti fanii realului. Sper ca ti-am fost de folos. Bafta si numai bine.

| costin_8115 a răspuns:

Daca o sa mai aduca cativa jucatori cu adevarat buni o sa aiba sanse.sa nu uitam ca in cele patru meciuri care s-au jucat la sfarsitul sezonului, real a jucat foarte bine, a castigat cupa si a fost invinsa foarte greu si diferenta a fost facuta de valoarea jucatorilor barcei :d

| Adrian1602 a răspuns:

Clar nu va reusi.Barca este o supraechipa.Nu poate fi detronata mai ales cu ce jucatori au...

| 00Didi00 a răspuns:

Niciodata!

| AlexDamacus a răspuns:

Clar! Cu Neymar o rupe pe Barca cu 10-0

| Alessandro1_1393 a răspuns:

Cred ca da pentru ca am inteles ca din iarna vor veni Neymar si Falcao.Atunci va fi trio de vis in atac Neymar-Ronaldo-Falcao mult mai tare parerea mea decat Messi-Villa-Pedro