Inotul ajuta la crestere si daca faci tractiuni flotari si alte exerciti ai grija sa nu iti solicitezi foarte mult spatele deoarece daca lucrezi pentru muschi spatelui e posibil sa nu mai cresti
Baschetul ajuta iarasi foarte mult la crestere
Bafta
Asta e nu fi trist.crezi ca tractiuniile la 13 ani fac bine? hai sa fim seriosi ...ai facut pe copii aia din Romania care au 1 m si sunt pachete de muschi? sunt urati cu spume si de aia ti se poate intampla si ti e, de la sport.mai documenteaza-te si tu
As vrea, dar nu am unde. Totusi, poate inotul ma mai ajuta... am Siretul aproape ))
Cred ca fodbalul si tenisul nu prea o sa-ti fie de ajutor. Ocupate cit mai mult cu tractiunile la bara, o sa iti fie de folos.
Asa si? tu HABAR NU AI ce inseamna "genetica", nu?
Daca ai stii, ai stii ca de la parinti se mosteneste FOARTE PUTIN, mai mult mostenesti de la bunici si strabunici.
"Ba nu tine de genetica" doar un COPIL MIC PAMPALAU ar spune asa ceva, genul care nu a citit O CARTE despre corpul uman in viata lui.
Mai citeste o carte copil mic
In schimb, poate sa nu fie o chestie ereditara, eu am 1, 88 si taica-meu are 1, 70, bine, maica-mea ii ceva mai inalta, 1, 78
Asa eram si eu. aveam cam 150-160cm in clasa a 7-a si in vacanta de iarna din cls a 8-a am crescut cam 15cm ..adica am crescut pana la176 cm si acum am 178..multi omane s"stau pe loc" si se dezvolta dintr-odata.
Ai incredere.o sa cresti
.
Multumesc, incurajator raspuns. Dar ce anume ai facut in iarna aceea de ai crescut atat dintr-o data? Ai respectat vreun program cu anumite exercitii sau ceva?
Du-te la baschet, fotbalul nu are legatura cu cresterea in inaltime. Tu cresti pana la 21 de ani deci mai ai timp asa ca nu te speria. Mereu fetele se inalta mai repede decat unii baieti dar crede-ma ca o vei face si tu. Vorbeste si cu parintii tai, de ex tatal tau si intreaba-l daca si el avea problema asta cand era de varsta ta si cum a procedat. Succes!