| Justgreen a întrebat:

Va rog frumos stie cineva vreo sala de gimnastica din galati? Dau si funda si vot va rog chiar vreau sa gasesc una sa ma apuc de parkour adica sa fac backflipul frontul si alte flipuri.Multumesc!

3 răspunsuri:
| Bizantino a răspuns:

Incearca la Bodycenter, am inteles ca mlta lume este multumita, parca au si instructor. Oricum nu incerca parkour am un prieten care si-a rupt mana ( dar nu cum te candesti tu efectiv i-au iesit oasele rupte prin piele :-ss) groaznic, asa ca cel mai bine mergi la Bodycenter sau fa-i acasa. GASESTI DESTULE GHIDURI PE NETwinking

| Bizantino a răspuns:

Deci incearca la Bodycenter, am inteles ca multa lume e multumita daca nu ma insel cine doreste poate beneficia de sfaturile unui instructor. In orice caz NU FA PARKOUR! Am un prieten care si-a rupt mana (si nu in moudul in care, poate, te gandesti tu, efectiv i-au iesit oasele prin piele :-ss ) groaznic. DACA nu esti multumita de Bodycenter incearca sa faci singura acasa exista numeroase ghiduri pe net happy suuces big grin

| Justgreen explică (pentru Bizantino):

Dar la Bodycenter au si asa ceva?

http://www.youtube.com/watch?v=Gi1z6m9HExw&feature=related

Si sa pot plati sa stau o ora sau doua?

Si in legatura cu mana rupta sau picior sau altceva de genu nu imi e frica se ma intampla.
In orice sport exista riscuri.
Oricum multumesc de raspuns :):):)