Cred ca ar trebui sa ramai in lot. Adica la urma urmei ai muncit mult pentru asta.....nu poti renunta acum. Iti propun sa vorbesti cu parintii sau cu antrenorul tau. Poate ca el te va intelege si te va lasa sa iei o pauza. Deasemenea nu poti fi singura care are probleme cu volumul excesiv de exercitii. Poti vorbi de asemenea cu o alta colega din lot, sa va impartasiti pareri si sa gasiti o solutie. Poate ca antrenorul tau crede ca o pauza prea mare v-ar scoate din ritm si v-ar fi si mai greu.
Pentru a doua problema poti sa ti o diet dar nu ceva prea strict ceva ce iti e comod si util. Poti renunta la dulciuri
, poti manca maii multe fructe (dar nu dulci ca bananele sau strugurii ca astea ingrasa). Poti daca vrei sa vorbesti cu un nutritionist...
In ambele situatii totul tine de comunicare. Si in plus iti place foarte mult, nu? E doar o perioada mai grea .....vei trece si peste asta.
"dar nu dulci ca bananele sau strugurii ca astea ingrasa)", serios?
NIMIC nu ingrasa, intelege asta. Ingrasa doar cand totalul caloriilor intr-o zi depaseste totalul de calorii arse.
Cum sa spun: ai mei nu stiu cat de mult lucram la dansuri pentru ca nu le spun niciodata daca ma intreaba ceva, le spun ca am dansattsi atat, ei nici nu stiu cate ore fac de fapt, ei stiu doar de 2, cand eu fac7h/zi. Mi-e rusine sa le spun ce facem, cat alergam, cat de dur e antrenorul (pe care ei nici nu l-au cunoscut, pentru ca ma duc cu o prietena si ne duce/aduce acolo/acasa mama ei, iar parintii mei sunt foarte ocupati si nu au timp sa vina la sedintele cu parintii, concursuri, amtrenamente, etc) ba chiar i- am auzit vorbind ca vor sa ma dea la inot sa fac si un sport ca lumea, eu bineinteles ca nu vreau, ca imi ajunge streetdanceul, imi place foarte mult, dar imi este din ce in ce mai greu sa fac fata antrenamentelor care devin din ce in ce mai grele si mai obositoare. Luni plec in cantonament si stau pana duminica, acolo o sa imi fie si mai greu, insa macar voi avea pauza cu 2 zile inainte si una dupa :-) sa ne pregatim si sa ne revenim :-) nu prea stiu ce sa fac ca antrenamentele sa fie mai...usoare, adica nu sa vorbesc cu antrenorul sa le faca mai usoare (sincer, imi e cam frica de el), ci sa mi se para mie mai usoare, daca intelegi ce vreau sa spun... multumesc pentru ajutor si daca mai ai timp, mai astept sfaturi! :-)
TDGMeebu întreabă: