anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vă salut! Am o cutie de Bisterol de 750 mg de pe site-ul gym beam. Am citit in descriere despre el și fără sa ma gândesc foarte mult, l-am comandat.
Nu sunt foarte informat și nu as vrea sa îl iau așa de capul meu. As vrea sa imi spuneti dacă este bun, cum sa iau pastilele, cât de mult ma ajuta și ce efecte negative are. Mulțumesc!

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu cred ca aveai nevoie de asa ceva. Vezi raspunsurile Jassminei.

| Violleta2022 a răspuns:

Tu pentru ce anume l-ai luat?

Nu l-ai scris corect: bisterol.
banuiesc ca te referi al BIOsterol, asa-i?

Biosterol este un anabolizant puternic, care creste rapid masa musculara, dar atrofiaza testiculele si penisul.
Culturistii il folosesc ca sa isi umfle muschii, dar stiu foarte bine ca devin inactivi sexual, din cauza efectelor secundare acel acestui anabolizant.

| w0dH a răspuns (pentru Violleta2022):

Argumenteaza cu dovezi ceea ce spui si nu mai dezinforma lumea.
confunzi anabolizantele cu suplimentele alimentare, ce pretentii sa am sa iti explic ce sunt de fapt pastilele astea?

| Violleta2022 a răspuns (pentru w0dH):

Nu trebuie sa-ti dovedesc nimic, doar ti-am spus ce am citit si este de altfel arhicunsocut de toata lumea ca culturistii adevarati au muschi masivi si penis foaret mic, fiindca steroizii si anabolizantii luati produc atrofierea tesiculelor si penisului.
Se vorbeste putin in presa despre asta, ca nu s-ar mai vine produsele lor de crescut muschi, pe care toti tinerii le vor.
Cauta-ti singur informatia dorita si informeaza-te daca esti interesat inainte sa folosestei aceste "suplimente".

Uite aici, la prima cautare:
"Sunt culturistii slab "dotati"?!

Asta este adevarat complet, toti culturistii au un penis de maxim 10cm in erectie datorita ridicatului de greutati si consumului de proteine, penisul se retrage in organism!"

https://www.suplimente-vitabolic.ro/articole/impotenta-2021-07-31

| w0dH a răspuns:

Biosterolul luat singur e apa de ploaie, se combina cu testosterol si se administreaza in cicluri de 2 luni cu 2 saptamani pauza.
prima saptamana iei 1 cu 1 de acomodare, daca totul decurge ok poti sa intri pe 2 cu 2, dimineata si seara.
cat despre efecte negative, nu au.
mie mi-au fost recomandate de doamna antrenoare cu care fac Florina Roventa si care pregateste si sportivi de performanta si administreaza si ei.