Nu te poti ingrasa in doua zile. Nu te ingrasi asa usor...
Daca mananci boeuf si altele in fiecare zi, timp de o saptamana, o sa vezi un kil in plus. Abia atunci.
Alea nu-s fluctuatii... Fluctuatiile sunt atunci cand scazi/iei in greutate de la o saptamana la alta, haotic, din cauza problemelor hormonale (tu zici ca n-ai) sau a alimentatiei proaste. (de tip: doua zile post negru, urmatoarele se bat turcii la gura ta, astea sunt dezechilibre)
De aia zic, corpul retine si elimina apa, cantareste-te doar duminica sau alta zi, important e doar o data pe saptamana. Atunci vezi progresul ca lumea. Si masoara-ti talia, soldurile, pieptul, bratele, picioarele. Sunt clipuri pe Youtube in care iti arata cum sa faci. E mult mai veridic decat cantarul.
E simplu e apa retinuta care iese sau nu iese dupa cum i se scoala la corp. Se si zice ca greutatea poate varia zilnic cu 1-2 Kg. Nu e nici o tiroida si nici un rinichi defect.
Sau mancare in stomac care se digera mai repede, mai greu, cantitate de mancare diferita mancata cu o zi in urma, defecare sau nedefecare, ori mai multa sau mai putina.
La mine cand faceam sala fluctua si cu 3 kile si ceva, de ex 62, a doua zi 60 si a treia 58, 2.
Cel mai mult am retinut 4, 6 kile de apa! Mancasem paste cu branza la cuptor, era sarata, desi defecasem gramada, bausem apa si se retinea, plus aia de cu o zi in urma, si de la 59 m-am trezit cu 63, 8 a doua zi, apoi a treia zi aveam 58, 6.
Nu te mai cantari in fiecare zi. O data pe saptamana, duminica, e cel mai bine! Tine-te cu sfintenie de planul alimentar facut de tine/medic.
E normal sa arate asa, depinde cata apa acumulezi in corp. De aia intr-o zi ai cu 200 g mai mult. E APA.
E important si CUM te cantaresti. Doar dimineata, gol, nemancat si cu nevoile facute.
Dimineata si cu toate treburile facute, dar ma uimit, de paste am mancat multa salata de beuf am crezut ca m-am ingrasat kg
Nu te poti ingrasa in doua zile. Nu te ingrasi asa usor...
Daca mananci boeuf si altele in fiecare zi, timp de o saptamana, o sa vezi un kil in plus. Abia atunci.
Alea nu-s fluctuatii... Fluctuatiile sunt atunci cand scazi/iei in greutate de la o saptamana la alta, haotic, din cauza problemelor hormonale (tu zici ca n-ai) sau a alimentatiei proaste. (de tip: doua zile post negru, urmatoarele se bat turcii la gura ta, astea sunt dezechilibre)
De aia zic, corpul retine si elimina apa, cantareste-te doar duminica sau alta zi, important e doar o data pe saptamana. Atunci vezi progresul ca lumea. Si masoara-ti talia, soldurile, pieptul, bratele, picioarele. Sunt clipuri pe Youtube in care iti arata cum sa faci. E mult mai veridic decat cantarul.
Petrescu_Florian_1997 întreabă: