| davidtm a întrebat:

Voi ati dat vreun gol la vreun meci?
eu am avut meci cu o clasa.si am dat primul gol.
voi cum v-ati simtit cand l-ati dat?

Răspuns Câştigător
| Magnifico a răspuns:

In meciuri "oficiale" am vreo 7-8 dar in celelalte (in meciurile cu prietenii) am mai multe.
Iar de simtit nu ai cum sa te simti decat bine. E o stare de entuziasm si de bucurie care se manifesta intr-o cantitate destul de mare happy E super sa dai gol intr-un meci important.Bravo tie!

4 răspunsuri:
| NemNUZ a răspuns:

Pai prima data e foarte tare senzatia cand toata lumea te felicita. Si eu joc fotbal dar nu cu clasa ci cu cluburi de juniori si eu am 10 goluri 3 din lovituri libere ( cele care imi plac cele mai mult) am doua si din penalti dar asta nu prea conteaza laughing nu?

| CoCoMona a răspuns:

Fiecare gol pe care l-am dat m-a impulsionat sa mai dau si altele, iar atunci cand la final de joc contorizezi deja 2-3 goluri e greu de digerat, sincer, tarziu realizam performanta, insa ceea ce conteaza e faptul ca primul gol intotdeauna m-a impulsiona sa mai dau si alte goluri in acelasi mecihappy.

| TeKs2911 a răspuns:

Eu fac handbal, si atunci cand joci cu o echipa puternica de ex.: U Transilvania Cluj, si dai gol in ultimele secunde si egalezi. e un sentiment super., iar atunci cand ti se striga numele: "Si golul Cu numarul 49 pentru. Jucatorul cu numarul 29" te simti super.