Am avut de diferite kg mai demult si nu numai.
Si gantere si extensor si bicicleta...Acuma mai am doar bicicleta.
Am avut masa musculara destul de bine dezvoltata dar nu in sensul ala masculin, urat.Am facut sporturi de mica de la dans la Handball si K1 dar m-am lasat din cauza problemelor cu genunchiul si de atunci nu am mai facut sport decat o bicicleta, niste exercitii de incalzire si cam atat sa nu imi fortez articulatiile ca a fost nasol.
Dar da, musculatura mea daca as putea sa o lucrez ar fi destul de definita doar ca nu imi place sincer.Nu consider atragatoare o fata musculoasa.
De regula fac flotari, obisnuiam sa fac 25 corecte cu 2-3 repetari, acum de cand stau degeaba de o luna abia fac 10. Pentru maini nu am exercitii specifice.
Eu am tot un fel de gantera, doar ca o port cu mine in permanenta, se numeste sarpele gantera Tu stii ce brate faci de la aia?
Nu. Doar benzi de rezistenta.
http://cdn1.shopmania.biz/......~10062.jpg
De toate brate, piept, spate, picioare, abdomen. Sunt mult mai avantajoase si poti sa devi inventiv.
Nu neaparat. Se pot intinde pana la 40-50 kg le poti dubla multe chestii mi se pare mult mai avantajos decât greutatile doar nu-ti iei greutati de zeci de kile in casa, asa mai bine mergi la sala
Nu-mi place la sala, primesc avansuri de la fete sau am eu pofte eu nebune cand vad fete hot si numai am chef de culturism
Izbeste cu greutatile prin sala sau fa ca o gorila si fug de tine speriate.
De regula nu prea fac exercitii acasa chiar daca am un intreg set de gantere, totul fac la sala nu vreau sa ma supra-antrenez facand si acasa.
Gantere nu am. Fac 25 de flotari cu 3-4 repetari si ce mai alerg sau merg cu bicicleta.