| SadBoyForever a întrebat:

Voi ce parere aveti despre participarea rusinoasa a stelei in ucl?

Clas

1. Chelsea 12 p
2. Schalke 10 p
3. Basel 8 p
4. Steaua 3 p

Ce sa mai spun despre scorurile astea, schalke 3:0 steaua / steaua 0:4 chelsea/

In opinia mea nu mai conteaza ca sunt neinvinsi in campionat dupa acest parcurs rusinos deci voi ce credeti?

Si ce parere aveti despre fotbalul nostru in general, nationala iar nu s-a calificat la turneul final, la echipe de club am scazut drastic in ultimii ani, eu unul cred ca suntem cam praf, nu?

4 răspunsuri:
| Emilian_Gavrila_1981 a răspuns:

Grupa grea...dar mai sunt echipe in CL care au avut un parcurs "negru" O Marseille de exemplu, iar de comparat nu se pune problema, atata timp cat nu se investeste in fotbalul national.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din 1989 încoace la echipele de club suntem praf. Asta fiindcă la conducerea LPF se perindă doar lighioane cărora nu le pasă de fotbal, patronii şi preşedinţii cluburilor nu dau doi bani pe club în sine, ci doar pe afacerea pe care o au ei acolo. Din '89 încoace au îngropat echipe frumoase una câte una: Sportul, Corvinul, Universitatea, Progresul, Victoria, U Cluj, Petrolul(până mai acum 2 ani, şi cu siguranţă o vom putea trece din nou pe lista asta peste vreo 2-3 ani), Poli Timişoara, Poli Iaşi, Olimpia Satu Mare, ASA Târgu Mureş, CSM Reşiţa şi cred că urmează UTA. Parcă ar fi un fel de strategie, să distrugă ce a fost bun şi frumos cândva şi să le înlocuiască cu mizeriile lor, Concordia, FC Vaslui, Viitorul sau Astra. Oribil.

Iar la naţională e şi normal să fim praf, când abia dacă există 2-3 jucători care să joace la aceeaşi echipă. Naţionala joacă meciurile din preliminarii şi vreo 2-3 amicale pe an, iar din toate astea la un loc nu rezultă o compactare şi o mai bună înţelegere pe teren între jucători, mai ales că primul 11 este schimbat de la meci la meci. Şi nu, nu-i Piţurcă de vină pentru situaţia naţionalei. Tocmai că datorită lui am fost în stare să batem Ungaria şi Turcia în campania asta, că dacă era vreunul ca Răzvan Lucescu sau eu mai ştiu ce al filistin din ăsta, ne băteam cu Estonia pentru locul 4.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Steaua o echipa de CACAo. Degeaba ajungi in Liga Campionilor daca nu misti nimic.

Cat despre fotbalul din Romania, e de rahat. Jucatorii joaca pentru bani nu pentru a deveni mai buni, nationala nu are cum sa ajunga sus daca pe banca e incuiatu' ala de Piti.

| Rotaru_Ionut_1990 a răspuns:

Cum a zis McNigel nu este adevarat. Daca era Razvan Lucescu sigur ajungeam la mondiale.si are dreptate ca primul 11 este schimbat de la meci la meci dar daca ii batem pe argentinieni sigur vom avea moralul mai ridicat zic eu.Steaua este o echipa care a meritat sa fie in UCL si ca are potential.NU amvem jucatori ca si Cristiano Ronaldo sau Neymar sau Messi. Avem jucatori talentati dar daca vad un adversar puternic se sperie rau de tot.Snt unii care joaca in strainatate dar stau rezerve si Piti ii convoaca la Nationala.