N-am idee de ce scrie asa. Probabil ai o varietate de oferte(optiuni sa pariezi) atunci cand meciul va fi live.
Totusi n-are importanță că-ți scrie aia.
Daca ti-a pus 1 solist, aia conteaza.
Sa speram ca iese, bafta!
Doua am pus. Dar ma interesează ce face mâine botosani cu rapid, adică o părere.
Scuze pentru inconvenient.
Pierde Rapid maine iar CFR o sa ia cu siguranta iar goluri de la Steaua Roșie. N-o sa treaca mai departe, ii asteapta conference League z sa speram ca o sa faca ceva pe acolo, macar de grupe sa trecem.
Sa speram ca pierde, chiar dacă e echipa mea favorita, pierd naibii biletul și am câștigat 9 meciuri pana acum zcel de mâine e ultimul
Man tu te ști cu pariurile? I-am spus sa pună azi la agenție tipei care lucra la pariuri meciul dintre Botoșani și rapid, aveam o cota mica de 8, asa ca i-am zis sa pună și acest meci sa mai crească cota, ma întrebat dacă vreau sa îl pun special sau nu mai știu, și i-am spus sa îl pună cum sunt puse și celalalte meciuri, și sub fc Botoșani-Rapid scrie OFERTA EXTINSA LIVE, ce înseamnă asta? Sper sa nu pierd din cauza unei eroare din cauza tipei ce o pus meciul? sau e la fel ca celalte meciuri? Vad ca cota la 1 solist o arata de 2, 45, mi sa nu arata toate meciurile verde pe monitor când merg sa scot banii și meciul asta sa se vadă rosu =pierdut, din cauza unei erori., ( a ei).
Multam
N-am idee de ce scrie asa. Probabil ai o varietate de oferte(optiuni sa pariezi) atunci cand meciul va fi live.
Totusi n-are importanță că-ți scrie aia.
Daca ti-a pus 1 solist, aia conteaza.
Sa speram ca iese, bafta!
FC Botosani nu va reusi sa o bata pe Rapid, cel putin un egal vor scoate moldoveni.
P.S. Sunt rapidist
alexx102428 întreabă:
Cipi1212 întreabă: