anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ce spuneți, o batem azi pe Young boys? Se califică CFR azi? Va fi o tragedie daca nu se va califica CFR? Vom putea anul viitor sa jucăm în Europa league? Sau vom merge in cupa intertoto din cauza coeficientului?

9 răspunsuri:
| DabiJaWL a răspuns:

Anul viitor mergem in Conference League aia, indiferent de ce face cfr. E a 3 a competitie valorica, nu mai avem loc nici in a doua. Cred ca si de ar lua Europa League tot nu ar urca coeficientul suficient de mult ca sa trimitem echipe in UEL. Parerea mea e ca se va termina egal si cfr nu se va califica

| anonim_4396 explică (pentru DabiJaWL):

Da și eu zic că egal maxim. conference league offf coeficientul asta ..asta e, asta e nivelul nostru sad deci nu o sa mai vedem echipe românești în champions league? Ahaha ..nasol. de fapt o sa vedem poate in FIFA în jocuri laughing

| DabiJaWL a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba da, campioana merge in ucl si restul in conference league si deci daca e eliminata din ucl pica in uel

| anonim_4396 explică (pentru DabiJaWL):

Mersi Man pentru info ..super, deci nu suntem pe ultimul epidod big grin poate FCSB se vor califica daca Becali nu va vinde jucători și va vrea pe perfirmantanu se va gândi doar la dinero

| Drimmero a răspuns (pentru DabiJaWL):

1 echipa romaneasca sigur o sa fie in Europa League, mi se pare ca detinatoarea cupei merge in EL, dar si locul 2, iar locurile 3-4 merg in conferinte.

| DabiJaWL a răspuns (pentru Drimmero):

Eu stiu ca nu trimitem nicio echipa in uel pentru ca nu avem coeficient, vedem la vara cine are dreptate

Din auzite am zis, ma doare undeva de asta, o alta mizerie de competitie creata de Uefa, totul e despre bani, doar fotbalul din vest conteaza, competitia asta e pentru saraci.

| DabiJaWL a răspuns (pentru Drimmero):

Pai daca nici la europa league nu mai avem sanse, ce mai vrei laughing) Pentru noi e buna competitia asta ca mai scot echipele noaste niste bani de acolo

Numai mizerii face uefa asta, ar cam fi cazul sa ii potoleasca cineva sau ceva ca prea se avanta in prostii.