1.Dinamo
2.Vaslui
3.Steaua
4.Petrolul
5.Rapid
6.CFR
7.Concordia
8.Gaz Metan
9.Gloria Bistrita
10.Pandurii TG Jiu
11.Viitorul Constanta
12.Brasov
13.Otelul Galati
14.Astra Ploiesti
15.U cluj
16. Otelul Galati
17. Ceahlaul Piatra Neamt
18. Turnu Severin
1.Petrolul,2.Steaua,3.Vaslui,4.Rapid,5.CFR Cluj, 6. Dinamo, 7.Panduri,8.CS Turnu Severin, 9. Ceahlaul, 10. Otelul, 11. CSMS Iasi, 12.Viitorul Constanta, 13.Gloria Bistrita, 14.Astra,15.Concordia Chiajna, 16.Brasov,17.U Cluj, 18.Gaz Metan
1.Imposibil (hai sa zicem, locurile 1-8, daca au luat o tona de jucatori nu inseamna ca vor fii cei mai buni din acest sezon, iti aduci aminte cand steaua a luat lotul urziceni? citez din M. Dragomir:"Cu jucatorii astia, steaua ia sigur campionatul" si ce au facut? o mare teapa..nu zic ca jucatorii erau foarte praf,sau ceva de genul, dar nu s-au impuns, o teapa gen 'robinho' la real, un fotbalist gen neymar, sa nu o mai lungim, daca steaua nu a reusit un loc 2 cu loturile urziceni si Craiova, e cam aproape imposibil sa il ia cu lotul chiajna, nu zic ca daca vin de la chiajna, sunt praf sau ceva de genul...dar nu o sa se impuna.
3.Vaslui e ceva gen steaua, cu transferurile, dar ei le fac cu cap, nu zic ca alte cluburi nu...dar dupa transferuri ar trebui sa ia campionatul
4. Buna asta, rapid? are un lot foarte subtirel chiar si cu Codrea, nu ia nici un trofeu...anul trecut a avut cel mai tare lot din campionat la inceput.dar...
5.Cfr? SPAIMA blaturilor "elore cfr", inseamna hai cfr in maghiara, nu tin cu ei...astia sigur o sa ia primele 3 locuri, daca te intrebi de ce acum 2 sezoane au prins locul 10, iti dau eu raspunsul, pentru ca au vandut meciurile celorlalte echipe, cu sperante, un ex. otelul, iar in schimb le-au dat meciurile in sezonul viitor (precedentul sezon)
6.Se poate, dar dupa ce a jucat in cupa, s-ar putea sa fie o surpriza
7.Panduri...au batut si ei cu 6-2..scor de premier league, si acum sunt cei mai tari..gata i-am urcat pe locu 7, se poate oricum.
8.Presupun ca esti din severin asta ceva e absolut imposibil., daca a jucat un meci bunicel sa zicem, impotriva lui dinamo, nu inseamna ca sunt pe locul 8.
9.Posibil..nu e un loc prea inalt.
10.Se poate, au cam vandut ceva jucatorii (antal si salageanu.)
11.Iasi...nu prea cred ca va ramane in acest act de campionat, daca va ramane sigur in sezonul viitor va retrograda.
12.Viitorul..i-am vazut eu pastia cum si-au luat-o cu 7-2 intr-un meci..de la Spartak..ma rog e o echipa mare, dar nu prea cred..ca va spune un cuvant, oricum locul ala s-ar ptuea sa il ia.
13.Nu cred, mai bine o puneai pe 8.
14.Da,da sigur...tu ai ceva cu echipele mai bune...nu foarte, dar nici praf, astra le da 6-0 impotriva lui severin
15. Posibil.
16.du-te ma.......joaca bine brasovu.
17.S-ar putea...dar nu condamnam aceasta echipa, in precedentul sezon eram aproape siguri ca chiajna va retrograda, insa nu s-a intamplat
18.Asta e chiar aiurea, gazu or te bate cu 3, 4-0 or si-o ia cu atat...ma rog nu iti dau in cap cu acest clasament, dar este aproape imposibil NU FAC pronosticuri de clasamente, ca daca le fac, sigur o sa gresesc, iar la finalul sezonolui o sa imi dai in cap cu ele.
Salut!
1.Vaslui,2.Steaua,3.Petrolul,4.CFR Cluj, 5.Rapid,6.Dinamo,7.Astra,8.Pandurii,9.Otelul,10.Brasov,11.Concordia Chiajna, 12.U.Cluj,13.Gaz Metan, 14. Ceahlaul, 15.Gaz Metan, 16.Viitorul Constanta, 17. CS Turnu Severin, 18. CSMS Iasi
1.Vaslui 2.Steaua 3.Cfr 4.Petrolul 5. dinamo 6.pandurii 7. otelul 8.astra 9.viitorul 10. u cluj 11.gaz metan, restul e istorie