In timpul verii am mereu geamul deschis(e un amanunt care trebuie mentionat), inclusiv cand dansez sau cand fac exercitii fizice.In rest,optez pentru o costumatie lejera,sport(pantaloni pana deasupra genunchilor,larguti si bustiera), beau multa apa si-mi fac vant in fiecare pauza cu un caiet(ceva la indemana), pentru a ma racori.Cat despre pauze; sunt scurte si destul de dese(iau cate una de fiecare data cand ma incalzesc prea tare).
Pai un sportiv daca vrea intr-adevar sa fie sportiv rezista la orice,canicula,inghet, zapada, ploaie.Eu alerg 1 ora jumatate pe stadion la o temperatura de 30grade si nu prea ma plang,acum pentru baieti e mai usor decat pentru fete, dar culmea, sunt fata
Pei ca si cum ai face cu aer conditionat simplu eu prefer sa fac flotari fara sa ating podeaua faza e ca dupa 3 cad pe jos de oboseala si de cald sa stii ca te ajuta si caldura putin sa faci muschi sau sa slabesti
Seara dupa ora 7, acum vara de intuneca mai tarziu, poti sa faci jogging sau o tura cu rolele sau cu bicicleta. sAu daca preferi sa stai in casa poti sa faci putina gimnastica pe muzica, e suuper :*
Eu una am un cerc pentru hula hoop cu care fac sport si ma distrez seara.cand nu mai e canicula, doar zapuseala, sau dimineata devreme dar cred ca e mai convenabil seara. Poti sa faci exercitii de gimnastica, sa mergi cu bicicleta, cu rolele dar dupa ora 7.altfel chiar nu ai cum sa faci sport pe canicula decat cu aer conditionat
loveandlove întreabă:
anonim_4396 întreabă: