| Anisoaraaaaa a întrebat:

Vreaau sa slabesc, sa am abdomen plat..nu mai suport! Imi e foarte greu sa ma opresc.e cam ori mananc tot ori nimic..Intr-un timp reusisem sa ma abtin dar mancam foarte putin si acum nu stiu ce sa mai fac sau cum sa fac sa slabesc.Nu prea mai am motivatie sa fac sport si ma simt oribil..toata ziua ma gandesc la mancare. Daca mananc ceva sarat dupa am pofata de ceva dulce si invers..Stiti ceva ce ma poate ajuta? Pastile? Motivatie? Infometare? Exercitii? Oriiceeeee sad.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
5 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Iti trebuie vointa, intai de toate. Daca nu ai curajul sa tii o dieta sau sa traiesti mai sanatos decat pana acum, nu are rost sa te apuci, pentru ca iti faci mai mult rau. Oricine isi poate face control medical si oricui i se poate recomanda o dieta pentru sistemul sau, dar trebuie lucrat si la nivel mental. Sa vrei si sa spui in fiecare zi "Se poate! Trebuie!". Experimente ocazionale facem cu totii... Desi ne dauneaza.

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Sa slabesti nu e chiar atat de greu. sa te mentii e extrem de greu, in secial daca nu esti un sportiv profesionist si mai ai si alte treburi in afara de antrenamente

| andrw1929 a răspuns:

Deci:1)Du-te la sala (exercitii in fiecare zi )
2)tine o dieta
Toate cele bune!

| cristimpk a răspuns:

Iti faci abonament la sala si faci exercitii ZILNIC. Faci un control medical si urmezi o dieta. Pe langa astea trebuie sa ai AMBITIE.