Salut daca vrei sa faci cateva din schemele lui trebuie sa te duci la cursuri de tae kwon do, kickboxing etc. si celelalte cu back flip/front flip/ kip up etc. trebuie sa practici gimnastica, free running si parkour.
Si ca sa-ti iasa toate astea o sa ai si nevoie de 'Sala de Forta'.
Asa ca ai mult de munca...
Daca nu reusesti nu-ti pierde viata pe chesti de asta.
Exemplu: sa zicem ca pot faceti miscarile lui boyka si ceva din parkour la ce te va ajuta asta cand vei fi mare?
Aa da si uite niste filme bune asemanatoare filmului Undisputed:
Never Back Down 1 si 2
Blood and Bone
Nu vreau sa fac neaparat bani din asta, sau altceva, asta este o dorinta a mea, eu imi doresc sa dau la Politehnica, sa devin inginer, vreau sa dovedesc ca exista tipi cu muschi si creier
Nu am zis ca asta imi doresc sa fac toata viata, asta este doar un moft, o dorinta, nu o sa ma antrenez mereu sa zicem 6 ore pe zi, ca sa nu am timp sa invat, Vreau sa am un fizic aproape perfect, dar nu sunt deala care baga steroizi, proteine, merge la sala ca sa faca muschi pentru a agata fete. Mie imi place sa fac muschi care ii fac altii in 2 luni, eu ii fac in 2 ani, sper sa arat ca asta https://www.facebook.com/....../photo.php
16 ani? Parerea mea este sa mai astepti 1 an 2..Asta daca nu vrei sa ajungi ca ˇbaiatul care sparge nuci'.Un sfat (ferestete de grasimi si mananca slab)Asa nu te ingrasi.ti se formeaza corpul si dupa aia te poti apuca de 'facut muschi'. Dupa ani buni de antrenament poti sa faci ce vrei..depinde de cine te antreneaza. Poti incepe prin alergatul dimineata, seara asa o sa ti se intinda muschii si o sa poti creste normal.Mare atentie.Ciao si spor!
Stiu ce sa mananc, alerg zilnic 1 km, practic sportul calisthenics, si sper sa ajung ca ei http://www.youtube.com/watch?v=GhfLNN4BloY
Man, esti in aceeasi situatie ca mine Si eu am vazut Undisputed 2 si 3 si vreau sa devin pe zi ce trece la fel ca boyka am decat 13 ani si stiu ca pare un vis inutil si de copii mici dar eu iau asta foarte in serios. Eu de fel imi zic grasul pentru ca odata am fost gras dar acum nu sunt nici gras da nici slab sunt potrivit ca inaltime am app 1, 82 si am burta ceea ce ma deranjeaza foarte mult si ca nu pot scapa de ea inca nu am incercat sa ma abtin sa nu mai mananc foarte mult fiindca asta fac de obicei dar o sa incerc si stii eu zilnic chiar si asa fac cate 50 de abdomene 50 de flotari 50 de genoflexiuni si alergare in aerul liber vreo 3-4h dupa asta luna de luna imi masor cat de mult pot sa ridic piciorul si rezultatele sunt vizibile pe fiecare ce luna ridic mai mult piciorul si incep sa ii dau la skanderberg pe colegii din cls mai usor. Daca vrei un sfat ca de la admirator la admirator este urmatorul abtine-te orice ar fi de la mancaruri grase am sa dau si ex: chipsuuri cele mai mult ingrase mi-am dat si eu seama, sandwich-uri nu conteaza ca e facut in casa carnea este facuta sau salamul din resturi de animale shaorme, hamburgeri pizza si toate cele ce poate mananci. Trebuie sa incepi sa te fortezi mai mult in viata cand vrei sa atingi ceva nu exista LIMITE daca eu sunt grasut si fac 50-50-50 tu ar trebui sa faci cel putin la fel ca mine baiatul acela il iubesc boyka si il ador mai mult ca niciodata trebuie sa recunosc nici eu nu am stiut ce sa fac la inceput dar incetul cu incetul mi-am dat seama de ce pot si stiu ca pot chiar foarte mult nu stiu daca ai vazut in film dar boyka a mentionat un lucru: el s-a antrenat toata VIATA toata VIATA inseamna de cand era copil tine minte lucrul asta te ajuta sa te ridici si sa nu te lasi ai incredere poti deveni ceea ce vrei doar daca muncesti zilnic si iti stabilesti un program numai al tau si eu am acelasi scop sa devin ca el dar deja mi-am dat seama ca este foarte greu si eu niciodata nu renunt asta ma caracterizeaza cel mai mult si inca odata abtine-te de la mancaruri asta este cheia succesului: forta de a crede in tine orice ar fi te-am salutat si bafta sper ca te-am ajutat daca vrei si ID de mess: teofilsarcea cum se vede, Salut!
Multumesc de sfat, eu nu sunt in situatia ta, nu sunt gras, sunt slab, eu ma in corp in jur de 10% grasime, vreau sa slabesc mai mult, am 1.80 si 74kg, eu practic un sport numit calisthenics, adica flotari, abdomene, genoflexiuni, tractiuni, doar uiate la video asta http://www.youtube.com/watch?v=RBxRxP8OccM si apoi la asta sa vezi cum se transforma corpul http://www.youtube.com/watch?v=GhfLNN4BloY
silviu_4058 întreabă: