Sper sa sa termine asa. S-ar putea sa iti dau funda
Ai bagat scor exact? ...mergea mai bine un unu solist!
Nu stiu daca se termina asa dar lui Bilbao nu i-a ramas decat Europa League, in campionat nu mai are sanse, in cupa nici pe atat, si se bazeaza foarte mult pe actuala participarea sa aiba o polita de asigurare si pentru la anul.Caci la cum au jucat tot sezonul asta anul viitor nu vor mai participa in nicio cupa europeana si de aceea incearca sa-si asigure un loc pe la anul.In plus cred ca isi doresc foarte mult si ei o cupa. E uimitoare determinarea pe care o au in meciurile acestea (au eliminat Manchesterul 5-3 la general ) si cred ca o vor elimina si pe Shalke cu acelasi scor. E greu sa pierzi calificarea dupa ce castigi in deplasare la nemti cu 4-2 mai ales cand joci acasa.
Bafta!
Xperia arc s
Fii atent : ))) toate rezultatele sunt exact cum le-am zis eu deocamdata in afara de bilbao - schalke : )))
Valencia - Alkmaar = 3-0
Metalist Kharkiv - Sporting = 1-1
Hannover - Atl. Madrid = 1-0
Ath. Bilbao - Schalke = 1-0
eu cam asa zic sper sa fiu macar pe aproape :p
Sper si eu sa ai dreptate)...nu de alta da sa ma fac si eu cu vreo 100 de lei
Pfff daca ar iesi toate exact cum le-am zis mi-as da pumni in cap ca nu am bagat la pariuri : )))
1 leu daca bagai....erai domn peste 3 ore)
Daca ies exact astea si bagi un leu...ai castig 6270 de lei
destul de "putin"
Acum calculam si eu ) dar eu cum bag de obice la pariuri cate 10 lei iasa suma frumoasa 62700 (627 000 000 LEI vechi)
Da....pai asa bag si eu....ba chiar mai mult!)
dar eu ziceam daca bagai cel putin... dar mai la 100-200 lei
Apoi daca bag asa iti dai seama daca as castiga ce s-ar intampla : ))) ar veni FBI pe mine sa caute daca nu am falsificat cumva biletul : )))
Pai bagi si tu online)... ce-ar putea sa iti faca? eventual sa zica ca ai umblat la vrajitoare)
)) ia uite ca au inceput meciurile : x sa vedem daca prin macar un scor corect : p
Valencia a dat startul golurilor : )
E bine
2-0 valencia deja : ))
)))))
Cred Ca o sa ai o seara crunta
: ))) daca as fi bagat la pariuri ar fi fost mai tensionata seara : x dar asta sunt doar curios cine va castiga cupa uefa : ) sunt echipe de la care nu te astepti sa faca ceva in uefa dar uite cat de aproape sunt sa castige : )
Ma da totusi, chiar daca esti tensionat, Maine poate te lasa-i de scoala ca aveai bani
Asa sunt acum : )) bine cu banii nu pot zice ca is prea multi : p
Si shalke da gol
Si bilbao oooo goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllll
Da : ) acolo e meci frumos ca in tur : x
Sporting marcheaza si ei inainte de pauza : )
Aha
Ce fifa joci? sau pes?
Nu joc nici una ...doar pe tel mai dau cate un meci : )
Fifa dar eu joc pe telefon nu pe pc : )
Unii pierd, alții câștigă. Posibil și ceva egaluri. Mai corect de atât, nu se poate.
Paii da zi si tu cat se va termina scorul.Ca asa zice si unu :nu stiu cred ca va fi egal victorie sau infrangere nu?
Nici nu știu cine joacă și nici nu-mi pasă.
Bv
Da.
pentru mai multe detalii intra pe
www.pariazaresponsabil.ro
gasesti raspuns la toate intrebarile tale.
La toate intrebarile? ) exprimate mai clar
Gabitzuu a intrebat de pronosticuri.
le gaseste acolo.
intrebari referitoare la fotbal si cum sa pariezi chiar.
Gabytza cand mai ai nevoie de pronosticuri urmeaza http://www.biletul-zilei.host.org
tomis1 întreabă: