| AnOnImUl321123 a întrebat:

Vreau niste tutoriale cum ar veni pentru antrenament ACASA nu la sala, pentru muschi. Ce trebuie sa fac la fiecare grupa musculara pentru a se dezvolta. Nu ma duc la sala ca nu vreau. Si nu imi veniti cu "anttrenorul de la sala stie cel mai bine, du-te la sala si din alea" ca Nu ma duc, vreau sa fac acasa. FUNDA

1 răspuns:
| mOBSCENE a răspuns:

Wow, ce hotarat/a estilaughing
Pai iti recomand cu mare increde programul de antrenamente P90X. Este f complet, ai si planul dupa care sa faci exercitiile, sfaturi in legatura cu dieta, tot ce iti trebuie. Eu una merg si la sala si asta ti-as recomanda sa faci, dar daca nu vrei, asta e. Fac doar Ab Ripper-ul pentru abdomen de la P90X si ocazional si celelalte antrenamente, de care nu am nevoie in mod special. Iti poti dezvolta masa musculara prin dieta adecvata dar si prin exercitii utilizand strict greutatea corporala. Dieta ta trebuie sa fie BOGATA IN PROTEINE, asta insemnand in jur de 1, 5-2 g/kg, in functie de masa ta, vreo 30% din dieta ta sa fie grasimi sanatoase, si carbo gen cartofi noi, orez, de preferat dupa antrenament, dar merg si dimineata.
Daca ai posibilitatea, suplimenteaza-te. Eu folosesc produse Optimum Nutrition de care sunt foarte multumita, dar daca bugetul tau nu e ridicat, le poti incerca pe cele de la Pro Nutrition care sunt bune, mai ales pentru raportul calitate/pret.

Alte exercitii de pe youtube/site-uri fantoma de pe net nu iti pot recomanda, ca nu am incercat niciodata, sau daca am facut-o, nu au avut niciun rezultat. Gen P90X poti cauta si Insanity, de la Beach Body. Daca mai ai nevoie, da-mi mesaj.