Facand flotari acasa o sa-ti lucrezi doar pieptul. Mergand la sala o sa-ti lucrezi toate grupele, facand exercitii complexe, mai ales daca iei proteine...du-te la sala puiule
Imi pare bine sa aud ca este lume care stiu ce inseamna proteinele/gainer-urile/aminoacizii etc., pana acum ma chinuiam de unul singur sa le expic la fraeri care aveau idei de genul "se lasa pielea" sau "ramai impotent" si m-am lasat bagubas, i-am lasat in prostia lor si de atunci n-am mair aspuns la intrebari legate de culturism ca vedeam prea multa prostie si mi se facea sila.
) Sunteti asa haiosi. Bafta! Stiu ce inseamna toate ce le'ai adus aminte mai sus, alta este problema. In fine... va las sa trageti concluziile care va convin voua mai mult.
Flotarile dezvolta pieptul si putin tricepsul, la sala poti sa iti dezvolti toate grupele de muschi
Iti dai seama ca nu poti compara sala cu flotarile...
Indicat este sa mergi la sala daca vrei sa te faci " bine ", sau doar acasa sa te mentii cat de cat, la flotari nu lucrezi numai piept, lucrezi si brate, dar la sala intradevat toate grupele.
Succes
Daca ai posibilitatea sa te duci la sala, du-te!
La sala iti lucrezi tot corpul, in cateva luni vei avea un fizic de invidiat.
Prima data (vreo 2 saptamani )poti face niste flotari peacas si dupa ce te simti mai puternic sa te duci la sala sa te mentii
Da, bagi proteine o perioada ca, mai tarziu, cand nu o sa mai ai timp sa mergi sa se lase pielea ), suuuuper! Nu! Fa'i sport cat poti acasa. Genoflexiuni, abdomene, flotari, alergari. nu iti ocupa mult timp. Fa'i in jur de 20 min alergari, 20 min restul' si vei arata bine, asta in cazul in care nu iti doresti sa fii un 2pe2. Iti spun siiiigur ca fetele adevarate nu sunt atrase de imagine, daca e pentru tine fa acasa.
Se lasa pielea? Cred ca ti s-a lasat tie creierul de poti abera in halul asta.
De fapt, habar nu ai ce sunt proteinele, nu?
P.S. : se scrie "genuflexiuni", esti si analfabet, dupa ce ca ai dat un antrenament de 2 bani
Bai baiatule ai tu vreo dovada ca i s-a lasat cuiva pielea/muschii de la proteine? Si sa nu zici ca ai nu stiu ce prieten care a luat si nu stiu ce s-a intamplat...
Ia uitate aicea sa vezi ce zic doctorii nu copii "idioti" ca tine: http://www.doctor.info.ro/proteine.html
Tin sa mentionez ca : 1.Stiu ce sunt proteinele, stiu cu ce se 'mananca' si nu sunt de acord cu asta. 2. Un prieten de'al meu a patit'o (cu pielea lasata, acum depinde la ce te'ai gandit cand ai citit ce am scris). 3.Nu esti in masura TU sa spui ca sunt analfabet (Raspunsul nu este un pamflet, este doar scris la repezeala), iar 4-fa analogia, daca logica te ajuta! Cius
Ah, inca ceva. Mananca si tu cat mai sanatos, stimate anonimow, cand te apuci de sport, orice fel de sport.
Acest 'copil idiot' chiar are pe cineva. Nu stiu de ce va alarmati atat, nu se lasa ca atunci cand ai 80 de ani, efectiv muschii nu mai sunt la fel de 'tari' (sa zic asa, mai pe intelesul vostru). Nu sunt chiar un copil , uneori, cei ca voi, din lipsa de raspuns ii comenteaza pe altii. Mersi
Proteine = carne, peste, branza, oua, lactate
Vrei sa spui ca ar trebui sa mananc doar fructe si apa, ca sa nu mi se lase pielea?
Esti amuzant, mai documenteaza-te
Esti pe dinafara si mai si o spui intr-un fel de parca ai sti despre ce vorbesti.
Nu are cum sa ti se lase muschii/pielea de la suplimente si.
Nici nu stiu de ce m-am complicat sa comentez cu voi . Pastreaza'ti tot ce ai de zis pentru altii. Mi'am spus parerea si cam atat.La revedere! Nu am sa stau sa te conving pe tine, sau pe altii, de nimic.
Parere stupida fara niciun argument stiintific.
Nici macar nu stii ce sunt proteinele si in ce alimente sunt gasite.
Apuca-te de sah
Ok, mersi de sugestie!
Man flotarile te ajuta la piept mai mult dar sala te ajuta la mai ulte parti corpului(abdimen, antebrat, biceps, triceps...) dar sa nu iei steroizi. daca nu iei alege sala daca vei lua acasa pentru ca vei regreta pe la vreo 25 de ani ca ti-ai bagat steroizi
Ce ai vrut sa spui ca nu am inteles nimic din raspunsul tau. Si tu esti dela care baga suplimentele si steroizii in aceeasi categorie?
Cipi1212 întreabă: