In primul rand calmeaza-te. Daca pe picioare ai muschi si nu grasime odata ca nu este NICI O PROBLEMA, e chiar foarte bine si in al 2-lea rand nu le vei putea subtia prea usor.
Plecand de la premisa asta, ce iti recomand este sa te axezi pe crestere in masa musculara in partea de sus. Trage mai mult pentru celelalte grupe iar la picioare faci foarte usor niste genoflexiuni sau presa o data pe saptamana. Astfel vei deveni mai bine proportionat. Doar nu vrei sa fii cum sunt majoritatea "salistilor" cum imi place mie sa le zic cu bratul mai mare decat piciorul. E penibil. Nu te mai stresa atat, e frumos sa ai picioare groase si bine lucrate.
Continua sa alergi, dar nu te retrage de la mancare.
Fa-ti un program sa mananci de 3 ori pe zi la ore fixe si mananca cel mai mult la micul dejun. Mananca tot ce vrei,dulciuri, fructe, tot ce vrei.
Si cand alergi, i-ati 2, 3 bluze pe tine sau pune un celofan pe sub haine. o sa transpiri foarte tare + ca o sa faci si muschi la picioare.
Nu are nici o noima ce spui tu aici.
Multumesc mult de sfaturi, orice raspuns e bine venit, cum am mai spus mie imi place cand ma uit in oglinda din fata insa din profil nu prea imi place, eu am jucat mult fotbal cand eram mic si aveam dureri de picioare de vre 3 ori pe saptamana, mama mea imi spunea ca sunt dureri de crestere, dar da-o-n. de treaba, mai incerc 2 saptamani dure de cardio+exercitii picioare+abdomen vreo 2-3 ore pe zi mancare pana in ora 6 si doar ce contine proteina si daca nici atunci, orice ar fi dar eu ma reintorc la sala imi comand galeata de proteina si baxul de batoane proteice si imi rup spatele ca deja sunt prea suparat, am ajuns sa evit o fata ce imi place de rusine si scoala am lasat-o de o vreme, nu ma mai pot concentra la altceva vorbesc serios se duce naibii cariera mea de arhitect la cat sunt de obsedat.
Gata m-am linistit.am gasit poza asta
http://www.justjared.com/......-hills-06/
anonim_4396 întreabă:
Cosmin38384 întreabă:
Cipi1212 întreabă: