| enonymox a întrebat:

Vreau sa ajung cel mai mare culturist din lume,fara glume si caterinca, sunt din Constanta caut tovarasi de sala sau running si sfaturi, multumesc.

Răspuns Câştigător
| curdupel a răspuns:

Eu sunt fata, si am facut sport toata viata mea, de la 3 ani big grin azi am 17 ani si fac 100 de flotarii, si 500 de abdomene, si multe alte chestii... arat ca draqlaughing dar imi place viata de sportiv, trebuie sa ai vointa. mult succes:* funda?

| Cosmin86 a răspuns (pentru curdupel):

Faci si tractiuni intr-o mana?

| enonymox explică (pentru curdupel):

Funda sa fie si da am vointa

| curdupel a răspuns (pentru enonymox):

Multumeschappy multa bafta

8 răspunsuri:
| greyhound a răspuns:

Stai cuminte, n-o sa ajungi niciodata.
Chiar daca ai fi capabil sa faci toate sacrificiile necesare (si nu-s putine si nici usoare) tot e posibil sa n-ajungi acolo fiindca n-ai genetic (zic si eu)

| Voidwithin a răspuns:

Trebuie practic sa iti sacrifici viata ca sa ajungi cel mai mare culturist din lume, fara cluburi fara tigari fara alcool.
Culturismul pe langa sport e un stil de viata trebuie un program in fiecare zi nu e doar sala la ora aia te culci la ora aia te trezesti peste 30 de min mananci peste alte 30 de min mananci etc.

| Yhugato a răspuns:

Da-mi o funda ca merit! :D uite aici un site de unde ar trebui sa aci ceva masa musculara,(si eu am preluat de aici) http://www.getfit.ro/......acasa.html bafta, spor la muschi!

| MassEffect a răspuns:

Asta cere multe sacrifici dar te admir pentru ca ai taria sa crezi asta.Bafta.

| TG68 a răspuns:

Chiar daca nu vei ajunge cel mai mare culturist din lume, cu siguranta vei ajunge un om grozav... curaj, seriozitate, hotarare. Le ai pe astea, deci poti ajunge cineva mare in viata, succes.