Eu sunt fata, si am facut sport toata viata mea, de la 3 ani azi am 17 ani si fac 100 de flotarii, si 500 de abdomene, si multe alte chestii... arat ca draq dar imi place viata de sportiv, trebuie sa ai vointa. mult succes:* funda?
Stai cuminte, n-o sa ajungi niciodata.
Chiar daca ai fi capabil sa faci toate sacrificiile necesare (si nu-s putine si nici usoare) tot e posibil sa n-ajungi acolo fiindca n-ai genetic (zic si eu)
Trebuie practic sa iti sacrifici viata ca sa ajungi cel mai mare culturist din lume, fara cluburi fara tigari fara alcool.
Culturismul pe langa sport e un stil de viata trebuie un program in fiecare zi nu e doar sala la ora aia te culci la ora aia te trezesti peste 30 de min mananci peste alte 30 de min mananci etc.
Da-mi o funda ca merit! :D uite aici un site de unde ar trebui sa aci ceva masa musculara,(si eu am preluat de aici) http://www.getfit.ro/......acasa.html bafta, spor la muschi!
Asta cere multe sacrifici dar te admir pentru ca ai taria sa crezi asta.Bafta.
Chiar daca nu vei ajunge cel mai mare culturist din lume, cu siguranta vei ajunge un om grozav... curaj, seriozitate, hotarare. Le ai pe astea, deci poti ajunge cineva mare in viata, succes.