| sow12 a întrebat:

Vreau sa fac sala timp de 5-6 luni și doresc sa iau proteine+creatina in acest timp. Întrebarile sunt:
1-Este ok sa fac sala 5luni luând acele suplimente și după sa renunț la ele și sa fac anumite exerciții acasă (flotari, tracțiuni etc)?
2-După ce voi renunță sa mă duc la sală și sa iau suplimentele respective voi pierde mult din masa musculara?(rog seriozitate, nu am găsit articole sa mă lămurească 100% )

Răspuns Câştigător
| BuLaNNNeL a răspuns:

Se va elimina surplusul de apa, vei parea foarte putin ca ai "pierdut", dar nu pierzi tesut muscular pierzi doar apa.

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Cosmin86 a răspuns:

Un articol foarte bun:
http://www.getfit.ro/......ezi-2.html

Citeste-l de 5 ori. Asa intelegi.

| Sn4k3 a răspuns:

Da, daca te lasi de sala normal ca o sa pierzi masa musculara (flotarile, tractiunile nu ajuta la cresterea ei), cu atat mai mult daca renunti la suplimente si nu o sa mananci destul.

| BuLaNNNeL a răspuns:

5-6 luni? = 0.
De pierdut vei pierde ca nu te vei mai antrena la nivelul din sala, asta o data. A 2 a oara vei pierde din cauza ca suplimentul iti aduce un "plus", iar după ce renunți la supliment, "plusul" acela trebuie acoperit din mâncare astfel se transformă în "minus". Dar o data oprite antrenamentele reale si înlocuite cu flotari... pierzi.

| sow12 explică (pentru BuLaNNNeL):

Dacă voi continua sa fac sala fără creatina se va cunoaște mult scăderea masei musculare? Eu vreau sa iau creatina câteva luni pentru mărirea forței, după sa nu mai folosesc

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru sow12):

Se va elimina surplusul de apa, vei parea foarte putin ca ai "pierdut", dar nu pierzi tesut muscular pierzi doar apa.

| hgcl a răspuns:

O sa iei suplimente, si rezultatele tale or sa fie atat de bune incat o sa te lasi de sala. Asa ca, mai bine fa miscare in general, lasa palnurile astea diabolice.

| combativul a răspuns:

Si cu proteine si fara daca te opresti din sala, tot slabesti si plus ca esti incepator in 5 luni nu ai ce sa faci. Alimentatia + odihna face totul. Mai documenteaza-te inainte sa iei creatina.